Kumburgaz’ın yolları baştan sona yenileniyor

Kumburgaz’ın yolları baştan sona yenileniyor
Büyükçekmece Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol bakım, onarım ve yapım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

İstanbul’un ve yazlıkçıların gözde tatil merkezleri arasında yer alan Kumburgaz, yapılan çalışmaların ardından cazibesini daha da arttıracak.

Çok sayıda cadde ve sokakta eş zamanlı çalışmalar sürüyor

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Kumburgaz Mahallesi, Hürriyet 2 Caddesi, Vildan Sokak, Hande Sokak, Ayrıntı Sokak, Aybike Sokak ve Kutup Sokak’ta çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca Esmer Sokak’ta parke taşı ve Söğütler Caddesi’nde tretuvar çalışmaları da devam ediyor. Mahalle sakinlerinin istek ve önerilerine öncelik veren ekipler çalışmalarını, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda sürdürüyor.

Çalışmalar yeni okul çevresinde yoğunlaştı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün Kumburgaz Mahallesi’ne kazandırdığı, depreme dayanıksız eski okulun yerine yaptırılan ilk ve ortaokul olarak hizmet verecek okul çevresinde bulunan tüm cadde ve sokaklar baştan sona yenileniyor. Okul bölgesindeki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte öğrencilerin ulaşım güvenliği de sağlanmış olacak.

Çocuklarımızın güvenliği her şeyden çok daha önemli”

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yapmış olduğu çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; ''Kumburgaz Mahallesi’nde eş zamanlı olarak pek çok sokak ve caddede çalışmalarımız sürüyor. Kumburgaz’da yeni yaptığımız Kuvayı Milliye İlk ve Ortaokulu’nun çevre düzenleme çalışmalarının yanı sıra okul bölgesindeki yolları da yeniliyoruz. Çocuklarımızın güvenliği ve en iyi şekilde eğitim almaları bizim için her şeyden daha önemli. Yapılan çalışmalar sayesinde çocuklarımızın yeni okullarına ulaşımları hem kolaylaşacak, hem de çok daha güvenli olacak'' şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.