Mevlüt Aslanoğlu kabri başında anıldı

Mevlüt Aslanoğlu kabri başında anıldı
62 yaşında hayata gözlerini yuman CHP eski Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun vefatının 5’inci yıldönümü Büyükçekmece’deki kabrinde anıldı.

Mevlüt Aslanoğlu’nun kabri başında gerçekleştirilen anma törenine CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP milletvekilleri, belediye başkanları, Aslanoğlu ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle herkese örnek olmuştur”

Dualarıyla Mevlüt Aslanoğlu’nu alan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün “Mevlüt Aslanoğlu çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle herkese örnek olmuştur. Mütevazi kişiliğiyle örnek bir siyasetçiydi. Halkın sorunları için durmadan çalışan, içten ve samimi bir kişilikti. Ülkemiz için yaptığı hizmetler asla unutulmayacaktır. Yüreğini herkesle paylaşan bir insandı. Mevlüt Aslanoğu’nu sevgi ve saygıyla anıyor, Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” ifadesini kullandı.

“Keşke sayıları daha çok olsa”

Aslanoğlu’nun anma törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu “Benim için de çok değerli bir abiydi. İnsanın siyaseti yapma dilini nasıl geliştireceği noktasında güzel abilerle buluşması çok örnektir. Mevlüt Aslanoğlu abimiz de öyle bir abidir. Aramızdan erken göçtü. Her zaman güzel anılarıyla anacağız. Herkesi kucaklamış ve bugün ülkemizde en fazla eksik olan siyasi abi rolünü üstlenebilecek kişilerdendi. Keşke sayıları daha çok olsa. İnsanları kucaklaştıracak, bir araya getirecek kişilerin ülke huzuru açısından çok değerli olduğunu düşünüyorum. Mevlüt Aslanoğlu abimiz öyle birisiydi. Mekanı cennet olsun” dedi.

Duygusal anların yaşandığı anma töreninde konuşmaların ardından Aslanoğlu’ için mevlit okundu.


...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.