Muhalefeti değil,iktidarı istiyoruz!

Muhalefeti değil,iktidarı istiyoruz!
CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Op.Dr Ali Şeker, ön seçimin ardından hedefin 7 Haziran genel seçimleri olduğunu belirterek;” Örgüt muhalefette kalmak istemiyor. İktidar istiyor. Bu konudaki söylemlerimiz anında karşılık buluyor. Örgütümüzü heyeca
CHP İstanbul 3.Bölge milletvekili adayı Op.dr. Ali Şeker,ilçe örgütlerine yaptıkları teşekkür ziyaretlerinde gördüğü örgütün canlılığından mutlu olduğunu belirtti. Op.Dr. Şeker; “Önseçim örgütlerimize büyük bir heyecan ve enerji yaratmış durumda. Bu enerji ve heyecan AKP'ye karşı seçim mücadelesinde en büyük kozumuz olacak” şeklinde konuştu.



Sokaklarda çalışacağız



Şeker, örgüt ziyaretlerinde amaçlarının verdikler destek nedeniyle partililere teşekkür etmek olduğunu vurguladı. Bundan sonra 7 Haziran’da CHP iktidarını kurmak için partililer ve yurttaşlarla sokaklarda olacaklarını belirten Op.dr. Ali Şeker; “Ülkeyi içine düştüğü karanlıktan kurtarmak, tahrip edilen demokrasiyi yeniden tüm kurum ve kurallarıyla işler hale getirmek gibi çok önemli bir görevimiz var. Bunu sağlamak için gece gündüz demeden çalışmak zorundayız. Zafere giden yol çok ama çok çalışmaktan geçiyor” dedi.



Sorunları sıfırlayacağız



Şeker, Türkiye’yi yaşanmaz bir ülke haline getirenlere 'kalkın oradan o koltuğa millet oturacak' demek için yola çıktıklarını kaydeetti.

Türkiye’de insanların yaşanacak bir ülke istediklerini vurgulayan Şeker Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde ülkeyi aydınlığa taşıayacaklarını belirtti. Şeker açıklamalarında şunları söyledi:

“Halkımız yaşanacak bir Türkiye istiyor. Huzur ve barış içinde bir Türkiye istiyor. 77 milyon yurttaşıma sesleniyorum. Yaşanacak Türkiye için CHP olarak hazırız. Programlarımız hazır, kadrolarımız hazır, çözümlerimiz hazır. İşsizliği, yoksulluğun adaletsizliği vicdansızlığın, eşitsizliği, sevgisizliğin kökünü kazımaya geliyoruz. Evet kökünü kazıyacağız ve sıfırlayacağız. Türkiye’yi yaşanmaz hale getirenlerin neden olduğu bütün sorunları sıfırlayacağız”

 

Projeleri anlatacağız

Şeker; hafta sonu Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimlerle ilgili projelerini açıklayacağını anımsatan Şeker; “Yurttaşın sorunlarını çözecek olan bu yaşam projelerini haftaya Pazartesi sabahından başlayarak halkımıza anlatacağız. Kapı kapı dolaşacağız” diye konuştu. Şeker “Bize güvenenleri asla mahcup etmeyeceğiz. Şimdi hedef İktidar.AKP'yi yıkmak için daha çok çalışacağız.Elele vereceğiz. Kadınlarımızla, gençlerimizlesokakllarda meydanlarda olacağız. Bekle bizi İstanbul!” dedi.



 

 



 



 




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.