Muhtarlık binaları ve yollar yenileniyor

Muhtarlık binaları ve yollar yenileniyor
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Fatih Mahalle'sine yapılacak modern bir muhtarlık binası ve yapımı devam eden yol çalışmalarını denetledi.
Büyükçekmece genelindeki mahalle muhtarlıklarını yenileyerek, tek tip muhtarlık binaları yapan Büyükçekmece Belediyesi, Fatih mahalle muhtarlığını da yeniliyor.

Kısa zamanda hizmete girecek

Fatih Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi üzerinde yapılacak olan muhtarlık binası için başlatılan çalışmaları mahalle muhtarı Resul Ar ve teknik ekibiyle birlikte denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  muhtarlık binasının projesinin hazır olduğunu ve en kısa zamanda mahalle halkının hizmetine gireceğini açıkladı.

Geniş ve modern yollar yapılıyor

Başkan Akgün, daha sonra, Büyükçekmece Belediyesi'nin Kuba Camii, ilçe emniyet müdürlüğü bölgesi ve sahil bölgesinde yaptığı yol, kaldırım ve tretuvar çalışmalarını inceledi. Yolların tamamlanmasının ardından bölgenin çok daha modern bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Akgün, ayrıca yeni yapılan tol düzenlemeleri ve yol genişletme çalışmalarıyla da yaz mevsiminde bölgede yaşanan park ve trafik sorunun azalacağını ifade etti.

"Özür diliyoruz"

Başlatılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşın rahat nefes alacağını belirten Başkan Akgün, "Başlatmış olduğumuz çalışmalar yüzünden trafiğe kapatılan Büyükçekmece ilçe emniyet müdürlüğü binasının ve Kuba Camii önündeki yol için vatandaşlarımızın biraz daha sabırlı olmasını istiyorum. Vermiş olduğumuz geçici rahatsızlıktan ötürü özür diliyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.