Musa Eroğlu, türkülerini onbinlerce hayranı ile birlikte söyledi

Musa Eroğlu, türkülerini onbinlerce hayranı ile birlikte söyledi
Türk Halk Müziği’nin duayen sanatçısı Musa Eroğlu’nun Büyükçekmece’de ki konseri onbinlerce hayranını bir araya getirdi..

20’inci Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan sevilen sanatçı Musa Eroğlu, hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı.

Kemal Sunal Amfi Tiyatro ve Kültürpark’ı dolduran onbinlerce İstanbullu zaman zaman Eroğlu’nun türkülerine eşlik etti.

“Ondan hayatın kendisini öğrenirsiniz”

Türk Halk Müziği sanatçısı Musa Eroğlu’na teşekkür ederek tarihi Mimarsinan köprüsü minyatürü hediye eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Ağacın iyisi özünden, yiğidim iyisi sözünden bellidir der Karacaoğlan. Bir Karacaoğlan sevdalısı, biz de onun sevdalısıyız. Türkiye’yi çağdaş medeniyet düzeyiyle buluşturacak Avrupa ülkesi yapacak köy enstitülerinin kapatılmasından önce son talebe. Hakiki üniversite mezunu. Bu benim için çok önemli. Atatürk’ün bir posterini alabilmek için iki buçuk kuruşa öküzleri besler, onlara çobanlık yapardım. Elde ettiğim parayla Atatürk’ün posterini alırdım dedi. Başka lafa gerek yok. Musa Eroğlu entelektüel, felsefeci, düşünür sadece sazıyla sözüyle değil engin derinliği olan birisi. 24 saat dinleseniz asla bıkmazsınız. Ondan hayatın kendisini öğrenirsiniz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.