Mutfakta şaheser yaratıyorlar

Mutfakta şaheser yaratıyorlar
Yemek yapmayı ve mutfağın inceliklerini öğrenmek isteyen vatandaşlar için hizmet veren Büyükçekmece Belediyesi Mutfak Akademisi sayesinde vatandaşlar mutfakta şaheserler yaratıyor
Mimaroba Halide Edip Adıvar Eğitim Merkezi’nde düzenlenen “Mutfak Akademisi Workshop (Atölye) Eğitimleri” birbirinden lezzetli yemek ve tatlı yapımlarını Büyükçekmecelilere öğretiyor.

Mutfak Akademisi eğitmenleri geleceğin aşçılarını yetiştirmenin yanı sıra mutfakta sanat yapmak isteyen vatandaşlara aşçılığın ve pastacılığın püf noktaları anlatıyor.

Eğitimler ücretsiz

Özellikle gelecekte aşçı olmak isteyen vatandaşların bu tür eğitimlere mutlaka katılmaları gerektiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün “Aşçılık ve pastacılık mesleğini tanımak veya kendilerini bu alanda geliştirmek isteyen herkesi Mutfak Akademisi’ne bekliyoruz. Mutfağın inceliklerini ve püf noktalarını öğrenmek isteyenler için faydalı bir eğitim. Burada öğrenilen bilgiler gelecekte bu alanda meslek sahibi olmak isteyenler için büyük bir şans. Yaratıcılığını kullanarak lezzetli yemekler ve tatlılar ortaya çıkartmak isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.