Nefes almak isteyen Büyükçekmece'ye gelsin

Nefes almak isteyen Büyükçekmece'ye gelsin
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, günün ilk saatlerinden başlayarak sık sık vatandaşlarla bir araya geldiğini belirtti. Akgün, “Buradaki herkes mutlu herkes keyifli. Büyükçekmece, İstanbul'da insanların gelip nefes aldığı güzel bir yer h
Büyükçekmeceli vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçe sakinlerinin istek ve görüşlerini dinleme imkanı buldu. Sabahın ilk saatlerinden başlayarak sık sık Büyükçekmece'nin içerisinde sokağa çıktığını ve vatandaşlarla buluştuğunu anlatan Akgün, “Hemen her fırsatta ilçemizin her noktasında vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Halkla iç içe olmaya onların arasında olmaya önem veren bir yönetim anlayışımız var. Bu anlayış doğrultusunda her zaman Büyükçekmece'de yaşayan ve Büyükçekmece'de dolaşan bir belediye başkanı olmaya devam edeceğim” dedi.

Yüzler gülüyor

İstanbul'un günlük telaşı ve baş döndürücü atmosferine karşılık Büyükçekmece'nin sakin ve huzurlu bir kent olduğunu belirten Akgün, “Bizim ilçemiz hem yeşiliyle hem mavisiyle hem de sahip olduğu huzuru ve güzellikleriyle insanlara iyi gelen bir ilçe. Buradaki herkesin mutlu olduğunu keyifli olduğunu sokağa çıktığımızda görebiliyoruz. İstanbul'da yaşayan vatandaşlarımızın da büyük bir kısmı ailesiyle, arkadaşlarıyla ve sevdikleriyle birlikte Büyükçekmece'ye gelerek nefes alma imkanı buluyor. Büyükçekmece, insanların sosyalleştiği, rahat bir şekilde dolaşma imkanı bulduğunu ve nefes aldığı bir yer haline geldi. Biz de bundan dolayı hem mutluyuz hem gururluyuz. Yüzümüz gülüyor” diye konuştu.

Vatandaş keyfini çıkarıyor

Sıcak yaz günlerinde vatandaşların Büyükçekmece'de yapabilecekleri birçok da alternatif etkinlik mevcut. Deniziyle, yeşiliyle İstanbul içerisindeki en gözde ilçelerden birisi olarak dikkat çeken Büyükçekmece'de günün belirli saatleri içerisinde de mini konser organizasyonları düzenleniyor. Konsere katılan ve etkinlikleri takip eden vatandaşlar yaşadıkları memnuniyeti dile getirirken, Büyükçekmece Belediyesi'ne de teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.