Okuyan insan aydınlanır

Okuyan insan aydınlanır
Büyükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği Kitap Günleri'ne katılan Tarihçi Yazar Sinan Meydan, “Herkese bol bol kitap okumayı tavsiye ediyorum. Aydınlık ancak okumakla mümkün olabilir” dedi
Büyükçekmece Belediyesi 3’üncü Kitap Günlerine katılan yazar Işık Öğütçü, müzisyen ve yazar Ege, Şükrü Erbaş, Sinan Meydan ve sevilen oyuncu Hale Caneroğlu okurlarıyla buluşarak imza günü ve söyleşi etkinliği gerçekleştirdi. Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, kitap günlerine gelen tüm yazarlara teşekkür ederek, “Belediye meclisimizin kararıyla 2019 yılını Büyükçekmece’de ‘Okuma Yılı’ ilan ettik. Bu yıl 3’üncüsünü düzenlediğimiz kitap günlerinde yine birbirinden değerli yazarlarımızı, müzisyenlerimizi ve yayınevlerimizi ağırlıyoruz. Büyükçekmece’ye gelerek bizleri onurlandıran yazarlarımıza ve etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Gençlere tavsiyeler verdi

İmza günlerinin yanı sıra çok sayıda söyleşiye de ev sahipliği yapan Büyükçekmece Belediyesi, 3’üncü kitap günleri kapsamında Tarihçi ve Yazar Sinan Meydan’ı ağırladı. Büyükçekmece Belediye Başkan Danışmanı Tarihçi ve Yazar Sacide Bolcan ile Tarihçi ve Yazar Sinan Meydan’ın katılımıyla gerçekleştirilen söyleşiye çok sayıda kitapsever katıldı. Okumanın önemine değinen Meydan, “Aydınlık yarınlar ancak kişilerin okumasıyla mümkün kılınabilir. Okuyan insanlar hem geçmişini daha iyi bilir hem de buna istinaden geleceğini daha iyi görebilir. Bu nedenle bütün gençlerimize bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.

İntikam pastası

Türkiye’nin en çok okunan yazarlarından Kahraman Tazeoğlu da, son kitabı İntikam’ın ilk imza gününü 3. Büyükçekmece Kitap Günleri’nde gerçekleştirdi. Sevilen yazarın hayranları İntikam kitabı için doğum günü pastası kesip kutlama yaptı. Büyükçekmece Belediyesi’nce 21-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan ‘Kitap Günleri’ sevilen yazarları ağırlamaya devam ediyor. Son kitabı İntikam’ın ilk imza gününü Büyükçekmece’de gerçekleştiren Kahraman Tazeoğlu okurlarından büyük ilgi gördü. Destek Yayınları standına kitaplarını imzalamak için gelen Tazeoğlu’nu okurları tarafından doğum günü pastasıyla karşıladı. Pastanın mumlarını üfeleyen sevilen yazar daha sonra kitaplarını imzaladı, okurlarıyla sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.