Park belediyeden isim çocuklardan

Park belediyeden isim çocuklardan
Büyükçekmece Belediyesi, Sadri Alışık Turist Ömer Çocuk Parkı'nı törenle vatandaşların hizmetine açtı. İsmini çocukların belirlediği parkın açılışını da çocuklar gerçekleştirdi. 24 saat güvenlik kamerasıyla izlenecek olan parkta dezavantajlı çocuklar
Büyükçekmece Belediyesi, Albatros sahilde yer alan ve ismini çocukların belirlediği Sadri Alışık Turist Ömer Çocuk Parkı'nı düzenlenen törenle hizmete açtı. Açılışa Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, çocuklar ve aileleri katıldı. Kurdele kesimiyle açılışı yapılan parkta Başkan Akgün'ün de çocuklarla eğlenmesi renkli görüntüler oluşturdu. Başkan Akgün, park içerisinde bulunan çocuklarla sohbete ederek bol bol fotoğraf çektirdi. Çocuklar parkta palyaçoyla keyifli dakikalar geçirdi. Başkan Akgün, parkın 24 saat güvenlik kamerasıyla izlendiğini belirtti.

Büyükçekmece'de demokrasi var

Açılış töreninde konuşan Başkan Akgün, "Albatros'da yeni bir park yaptık. çok güzel bir park oldu. Dezavantajlı çocuklarımız da dahil, anne ve çocuğun aynı anda eğlenebileceği salıncaklar, denizin sıfırında muhteşem bir yer açtık. Bu parka isim vermeyi çocuklara bıraktık. Buradaki çocukların bir çoğuna adı ne olsun dedik. Kimi Adile Naşit. kimi de Turist Ömer dedi. Oy çokluğuyla Sadri Alışık Turist Ömer Parkı tercih edildi. 24 saat bu park izleniyor. Çok estetik bir park olarak. herkesin beğenisini kazanan bir park olarak çocuklarımıza güzel hizmet edeceğiz. Çocuklar da parklara bakacak, koruyacak ve çevreye sahip çıkacaklar" dedi.

Söz verdik gerçekleştirdik

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO) ve Büyükçekmece Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Büyükçekmece – Mudanya (Güzelyalı) deniz otobüs hattı Cuma günü hizmete giriyor. İDO Büyükçekmece – Mudanya (Güzelyalı) hatları sayesinde vatandaşların 95 dakikada Bursa’ya ulaşabileceklerini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün “Söz verdik ve gerçekleştirdik. Büyükçekmece’de artık uzun yollar kısalıyor. Büyük Büyükçekmece ailem için hizmette sınır tanımıyoruz. 2 Ağustos tarihi itibariyle Büyükçekmece – Bursa hattı hizmete girecek. Bursa’ya yolculuk yapmak isteyen vatandaşlarımız hem daha konforlu hem de trafik problemi olmadan daha hızlı bir şekilde Mudanya’ya gidebilecek. Mutluluk şehri Büyükçekmece için çalışmalarımız devam edecek” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.