Parklar dezenfekte ediliyor

Parklar dezenfekte ediliyor
Büyükçekmece Belediyesi, çocuk oyun guruplarını ekolojik su bazlı temizlik maddesi ile temizleyerek ilçe genelinde ki çocuk parklarında hijyen sağlıyor.

Büyükçekmece'de çocukların eğlenerek vakit geçirdiği, enerjilerini doyasıya atabildiği parklarda düzenli olarak organik ilaçla temizleme işlemi yapan Büyükçekmece Belediyesi Park Bahçeler müdürlüğü,  anne ve babaların "Mikrop kapar mı?” endişesini yok ediyor.

Organik temizleme yapılı

Rutin yürütülen temizlik çalışmasına ilave olarak başlatılan kapsamlı temizlikte insan sağlığını koruyan organik temizlik ürünleri kullanılıyor. Profesyonel temizlik ekipmanlarıyla pırıl pırıl hale getirilen oyuncaklar sayesinde çocuklar daha hijyenik alanlarda oyun oynamanın tadını çıkarırken, anne ve babalar da daha huzurlu oluyor. 

 

Çocuklarımız doyasıya oynasın

Çocukların sağlıklı büyümelerinin önemli olduğuna dikkat çeken Büyükçekmece Belediye Başkan Dr. Hasan Akgün, "Anne ve babaların hijyen konusunda endişe ettiği parklardaki çocuk oyun guruplarını daha temiz hale getirmek için önemli bir çalışma başlattık. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce yürütülen uygulama kapsamında her gün yüzlerce çocuğun kullandığı oyun grupları özel üretim ürünlerle dezenfekte ediliyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.