Platform'dan İYGAD Başkanı Mehmet Mert'e Ziyaret

Platform'dan İYGAD Başkanı Mehmet Mert'e Ziyaret
Büyükçekmece Sosyal Demokrasi Platformu üyelerinden, İstanbul Yerel Gazeteciler Dernek (İYGAD) Başkanı Mehmet Mert'e ziyaret.

Yerel basının yaşamımızda önemli bir yer kapladığına dikkat çeken Platform Başkanı Mehtap Tazegül; İYGAD Başkanı Mehmet Mert'i yıllardır takip ettiklerini ve kendisinin bölgemizde önemli bir yeri olduğunu halkın doğru ve objektif habere ulaşması konusunda önemli bir misyon üstlendiğini dile getirdi.

SOSYAL DEMOKRAT PLATFORMUZ

Büyükçekmece Sosyal Demokrasi Platformu'nun sosyal demokrat bir platform olduğuna dikkat çeken Mehtap Tazegül sözlerini şöyle sürdürdü; amacımız öncelikle Büyükçekmece'nin sorunlarına eğilmek. Farkındalık yaratmak, çevremizi bilgilendirmek. Şimdiye kadar; Ermenek'e giderek maden faciası mağdurlarına destek olduk, Özgecan için eylemlerde bulunduk, ilçemizin şuan en ciddi sorunlarından birisi olan Albatros Parkı'nın satışını durdurmak için, ilçe kaymakamı ile görüştük, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat'a kalabalık bir ziyarette bulunarak olayın ciddiyetini ilettik. Bu olayın üzerine giderek daha geniş katılımlı kampanyalar düzenleyeceğiz.

DOST STK OLDULAR

Ziyarette bulunan Büyükçekmece Sosyal Demokrasi Platformu'nun diğer üyeleri de tek tek söz alarak yerel gazeteciliğin önemini vurgulayarak çalışmalarında tüm İYGAD üyelerinden destek istediler.

İstanbul Yerel Gazeteciler Dernek (İYGAD) Başkanı Mehmet Mert ise ziyaretlerinden dolayı Büyükçekmece Sosyal Demokrasi Platformu'na teşekkür ederken şunları söyledi; keşke her ilçede sizin kadar aktif olan bir kaç platform olsa da halkımız olan bitenden bilgisiz, habersiz kalmasa. Sizler de bir anlamda basının görevlerinden birisini yerine getirerek olan bitenden halkımızı haberdar ediyorsunuz. Bunun için sizi dost STK ilan ediyoruz. Bundan böyle birlikte de bazı etkinlikler düzenleyebiliriz. Sizin çalışmalarınızı artık daha yakından takip edeceğiz. Eminim tüm İYGAD üye yayın organları da sizin etkinliklerinize geniş yer verecektir...


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.