Taktiri alanlara başkandan bisiklet

Taktiri alanlara başkandan  bisiklet
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2015-2016 Eğitim- Öğretim yılı mezuniyet töreninde ilçe genelinde birinci olan 67 öğrenciye bisiklet hediye etti.

 
2015-2016 Eğitim- Öğretim yılı mezuniyet töreni Büyükçekmece Ömer Gültekin Yavuz Selim İlköğretim Okulu'nda düzenlendi.

Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun’un da bulunduğu mezuniyet töreninde öğrencilerin hazırladığı renkli gösteriler büyük beğeni topladı. Ömer Gültekin Yavuz Selim İlköğretim Okulu'ndaki mezuniyet töreni sonrasında ilçe genelindeki okullarda eğitim ve öğretim yılını birincilikle tamamlamış başarılı 67 öğrenciye bisiklet hediye eden Başkan Akgün, “Hepiniz iyi bir tatili hak ettiniz. Bol bol dinlenin yeni eğitim-öğretim yılına bomba gibi başlayın çocuklar. Belediyemizin açmış olduğu yaz okullardan istediğiniz gibi faydalanın" dedi.

"Başarılarınız daim olsun"

Başkan Akgün, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: Sevgili çocuklar; sizler aydınlık Türkiye'nin teminatı, geleceğin temsilcisisiniz. Atatürk'ün hedef gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesine ülkemiz sizlerle ulaşacaktır. Bunun için daha çok çalışmalısınız ve kendinizi sürekli olarak geliştirmelisiniz. Başarılarınız daim olmasını dilerken, sizlere emek veren öğretmenlerinizi de ayrıca kutluyorum. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı tatiller diliyorum."
Tören sonunda öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Akgün, öğrencilerle bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.