Tek hedef boş araziler

Tek hedef boş araziler
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ak Parti Adayı Uysal’ın Bahçeşehir ve Başakşehir’de geride beton yığınlarını bırakarak Büyükçekmece’ye geldiğini belirterek, “Büyükçekmece çok sayıda boş tarım arazilerine sahip. Hedef bunlar” iddiasında bulu
 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında İYİ Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltıda konuşan CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün, "Mevlüt Uysal ve Binali Yıldırım buraya metro ve metrobüs getiriyorlar? Sorgulayacaksınız. 2003’ten beri bizi enayi yerine mi koydunuz? Buraya aday olan arkadaşın hiçbir görev yetkisi olmadığı halde size hem metro hem de metrobüs getireceğim diyor. 28 Mart 2018’de benim karşımdaki aday Uysal televizyonların önünde Silivri’ye kadar metrobüs gitmez dedi. Kadir Topbaş tarafından uygulamaya konulan metrobüs hattını yapamayız mümkün değildir dedi ve rafa kaldırdı. Karşımıza gelen aday sanki biz onları bilmiyoruz, unuttuk zannediyor. Bizim aklımızla alay ediyor” ifadesini kullandı. 

Biz aptal mıyız?
Akgün, “Büyükçekmece’de 2003’ten beri her seçim öncesinde size metrobüs ve metro yapıyorlarsa, size iyi otobüs gönderiyorlarsa o zaman bunu iyi değerlendirin. Sayın Uysal, bizim aklımızla neden alay ediyorsunuz? Biz aptal mıyız? 25 yıldır İstanbul’u siz yönetiyorsunuz. Büyükçekmece’ye metro, metrobüs getirmek istediniz de biz mi engelledik? Bugüne kadar enayi yerine koyulduk. Bize oy verin buradan metroya binip gideceksiniz diyorlar. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Binali Yıldırım Büyükçekmece’ye metro gelmez diyor. Buraya aday olan arkadaşın hiçbir görev yetkisi olmadığı halde size hem metro hem de metrobüs getireceğim diyor” açıklamasını yaptı. 

Direnmek zorundayız
Büyükçekmece'nin çok sayıda boş tarım arazizine sahip olduğunu belirten Akgün, "Hedef bunlar. Başakşehir’i nasıl beton şehir yaptılarsa, Bahçeşehir nasıl betona teslim edildiyse, Büyükçekmece’de de aynı hedef vardır. Büyükçekmece halkı olarak direnmek zorundayız. Bahçeşehir müteahhitlerin kazanması için beton bloklara teslim edildi. Sayın Uysal’ı Kordonboyu ve Mimarsinan sahillerine davet ediyorum. O da bana Bahçeşehir bölgesinde beton yığınlarına girip kahve ısmarlayacak mı? Hadi buyursun gelsin" diye  konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.