“Teşekkürler, Büyük Büyükçekmece Ailem!”

“Teşekkürler, Büyük Büyükçekmece Ailem!”
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin muhteşem bir biçimde başladığını ve sona erdiğini belirterek, “Başta Büyük Büyükçekmece ailem olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor

Başkan Dr. Hasan Akgün, “64 ülkeden gelen 1360 sanat elçisiyle sanatı sevgiyle, kültürleri dostlukla buluşturmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadık. Bir kez dahabarış, dostluk ve sevgi kazandı. Bundan en büyük pay Büyükçekmece gençliğinin ve Büyükçekmece kadınlarınındır” diye konuştu.

Dr. Akgün, Büyükçekmece Kültür Park’ta 28 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin ülkemize ve şehrimize yakışır bir biçimde gerçekleşmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Dr. Akgün yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Beş asırlık tarihi Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü üzerinde bu yıl yine 64 ülkeden ve Türkiye’den binlerce genci bir araya getirdik.  Dünya gençliği köprünün üzerinde ‘Sevgi birbirimize, barış hepimize’ mesajı verdi. Bu zamana 22 bin genç dostluk ve sevgi köprüsünde buluştu. 18 yıldır bu köprü üzerinde dünyaya sevgi ve barış mesajı veren bu gençlerin yarın dünya siyasetini, dünya ekonomisini, bilim ve sanatı yönetmeyeceğini kimse söyleyemez. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş ve Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat başta olmak üzere tüm yöneticilerimize bu dev organizasyonun başarılı bir biçimde gerçekleştirilmesinde ve ülkemizin dünyaya tanıtımında sağladıkları destekten dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Festivali bu zamana kadar Türk Folklor Kurumu ile beraber hazırlıyoruz. Kurum Başkanı Sayın Gürhan Ozanoğlu ve ekibine, Festival Komitesi’ne, sponsorlarımıza, jüri üyelerine, sanatçılarımıza, yurt içinden ve yurt dışından katılan çok değerli konuklarımıza ve tüm belediye personeli arkadaşlarıma da tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Festivale yoğun katılım olduğunu belirten Dr. Akgün, güvenlik organizasyonunu başarıyla gerçekleştiren tüm güvenlik amirlerine ve personeline de teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.