Turgut Özal Bulvarı'na alternatif geliyor!

Turgut Özal Bulvarı'na alternatif geliyor!
Büyükçekmece Belediyesi, Beykent ve Albatros arasındaki trafik yoğunluğunu azaltacak, aradaki mesafeyi yakınlaştıracak yeni bir yolun yapımı için kolları sıvadı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bölge trafiğini rahatlatacak ve bölge halkına daha rahat ulaşım imkanı sağlayacak alternatif yeni bir yolun yapılacağını açıkladı.

 

1 kilometrelik yeni yol yapılacak

 

Büyükçekmece'yi Beykent ve Beylikdüzü'ne bağlayan Turgut Özal Bulvarı'nın trafik yoğunluğunu azaltacak 1 kilometrelik yeni bir yolun yapımı için çalışmalara başlandı.

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen çalışmalar doğrultusunda planlanan Akyurt Caddesi, Albatros mevkii, Hilal 86 Evleri ve çevresini, Beykent Perlavista AVM ve civarına ulaşımı kolaylaştıracak. Yaklaşık 15-20 metre genişliğinde olması planlanan yeni yol aynı zamanda da Köprü Sokak üzerinden Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne de daha hızlı ulaşım imkanı sağlayacak.

 

Hızlı ve rahat ulaşım imkanı sağlayacak

 

Konuya ilişkin olarak bir açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bölgede artan nüfus yoğunluğunun trafik ve ulaşımda da yoğunluk yarattığına dikkat çekerek; "Bölge halkımıza daha hızlı ve daha rahat ulaşım imkanı sağlayabilmek adına alternatif yol çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Beykent ve Albatros mevki arasında bölgenin trafik yükünü hafifletecek alternatif bir yol yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.