Türkiye’nin en özel parkı Büyükçekmecelileri sporla buluşturacak

Türkiye’nin en özel parkı Büyükçekmecelileri sporla buluşturacak
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün Büyükçekmece’ye kazandırdığı İstanbul’un gözde yeşil alanlarından biri halini alan Büyük Atatürk Parkı’na yenilikler eklenmeye devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gün boyu doğa ve sporseverlerin uğrak adresi olan Büyük Atatürk Parkı’nda fitness salonu, basketbol sahası, üzeri kapalı tenis sahası, üzeri açık tenis sahası, üzeri açık basketbol sahası ve mini golf sahası çalışmalarını sürdürüyor.

Modern fitness salonu

Vatandaşlar sahalar sayesinde birçok spor dalıyla ilgilenirken modern fitness salonunda da faydalanabilecekler. 147 metrekare alana sahip olacak fitness salonunda, 140 metrekarelik kafeterya, duş alanları, soyunma odaları, bebek bakım odaları da hizmet verecek. Son teknoloji ürünü spor aletlerinin bulunacağı salonun tamamlanması için ekipler çalışmalarına gece gündüz devam ediyor.

Spora yönelik projelerimiz sürecek

Büyükçekmecelilerin spora olan ilgisinin yoğun olduğunu belirten Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece ülkemizin en uzun sahil şeritlerinden birine sahip, Büyükçekmeceli vatandaşlarımız yeşil alanlarda, paklarda, sahil şeridi olan Kordonboyu’nda spor yapıyor. İnsanlarımız sporu ve sağlıklı yaşamayı seviyor. Büyük Atatürk Parkı’nda park boyunca vatandaşlara sağlıklı yürüyüş alanları ve sokak fitness grupları kazandırmıştık. Vatandaşlarımızın ve özellikle gençlerimizin spor ihtiyaçlarının tamamını karşılamak adına birçok spor dalının sergilenebileceği sahalar ve fitness salonu çalışmalarını başlattık. Büyükçekmecemiz de spor adına sürdürdüğümüz güzel projelere yenileri eklenecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.