Uluslararası Büyükçekmece Festivali ödüle doymuyor!

Uluslararası Büyükçekmece Festivali ödüle doymuyor!
5 kez “Dünyanın En İyi Kültür ve Sanat Ödülü”ne layık görülen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali ulusal ve uluslararası alanda ödül almayı sürdürüyor.
 Geçtiğimiz yıl 18’incisi gerçekleşen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali, ACE OF M.I.C.E. tarafından “En İyi Belediye Festivali” ödülüne layık görüldü.

“En İyi Belediye Festivali”

Büyükçekmece Belediyesi’nce 18 yıldır aralıksız olarak sürdürülen, 60’ın üzerinde ülkenin katılım sağladığı ve Dünya Festivaller Birliği tarafından 5 kez Dünyanın En İyi Kültür ve Sanat Festivali ödülüne layık görülen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali yeni bir ödülle bir kez daha onurlandırıldı.

Bu yıl 6’ıncısı gerçekleştirilen ACE OF M.I.C.E. AWARDS Kongre, Toplantı ve Etkinlik alanlarında “en iyiler” ödül töreninde bu “En İyi Belediye Festivali” ödülüne 18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali layık görüldü. UNIQ Hall’de gerçekleşen ödül töreninde Büyükçekmece Belediyesi’nin ödülü Kültür Müdür Yardımcısı Pınar Çolak’a takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.