Zabıta timleri göz açtırmıyor

Zabıta timleri göz açtırmıyor
Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların güven içinde alışveriş yapabilmesi için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçe halkının sağlık, güven ve huzuru için denetimlerin sık sık yapılacağını söyledi.


Denetimler aralıksız sürecek


Pazar yerlerindeki tezgahları tek tek dolaşan belediye zabıta ekipleri, etiket , kaçak tezgah ve evrak kontrolleri yaparak, yasalara uygun olmayan tezgah ve satış noktalarının sahiplerini uyarıyor. Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte, fiyat artışı gösteren tezgahlardaki fiyat etiketlerini detaylı şekilde inceleyen zabıta ekipleri denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirterek vatandaşın gönül rahatlığıyla alış veriş yapmalarını söylediler.


Sağlık, huzur ve güven


Semt pazarları için özel oluşturulan pazar zabıta timlerinin görevlerini titizlikle yaptığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Zabıta timlerimizin denetimleri titizlikle ve periyodik olarak sürüyor. Kurallara uymayan esnaf için yasal tedbirler alınacak. Amacımız halkımızın sağlık, huzur ve güven içerisinde alışverişini yapmasını sağlamaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.