Antikköy'den örnek bağış

Antikköy'den örnek bağış
Çatalca Antikköy Piknik Alanı dün gerçekleştirdiği organizasyon ile büyük beğeni topladı. Binlerce kişinin katıldığı organizasyonun tüm gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayan İlbeyi Çatalbaş "Bayrağa saygı ve mehmetçiğe selam diyoruz. Bugünkü tü
Çatalca'nın uzun yıllardır reklam noktasında büyük pay sahibi olan Antikköy dün gerçekleştirdiği organizasyon ile yine adından söz ettirdi. Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, MHP Eski İlçe Başkanı Ertuğrul Ölçer ve çok sayıda Türkiye'nin de tanınmış simalarının katıldığı etkinlik, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı, Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının gösterileri ile devam eden etkinlikte, ilk sözü alan ve açılış konuşmasını yapan Antikköy İşletme Sahibi İlbeyi Çatalbaş " Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan Çatalca Kaymakamımız Sayın İnci Sezer Becel ve Belediye Başkanımız Mesut Üner kardeşime bir defa daha teşekkür etmek istiyorum. Bizler bugün memleketimizin her bir noktasında gözünü bile kırpmadan canını vermeye hazır olan tüm Mehmetçiklerimize selam gönderiyoruz. Başımızı taşın altına koymamız gerektiğini düşünerek, bugün işletmemizin tüm gelirini Mehmetçik Vakfına Bağışlıyoruz. Katılan tüm siz değerli müşterilerimize bir defa daha teşekkür ediyoruz!" dedi.

Ezanımızı dindirmek istiyorlar

Çatalca'ya ilçe dışından gelen misafirlere hoş geldiniz diyerek söze başlayan Belediye Başkanı Mesut Üner "Dış güçler bu ülkeyi bölmek için, bayrağımızı indirmek, ezanımızı dindirmek için her zaman olduğu gibi bugünde büyük çaba sarf ediyor. Her şerde bir hayır vardır derler, evet bugün bu ülkenin insanlarının nasıl bir bütün, bağımsızlığı için nasıl bir arada olduğunu tüm dünyaya bir defa daha gösterdik. Bu inançla ne bayrağımızı indirebilecekler, ne ezanımızı dindirebilecekler. Böyle bir organizasyonu gerçekleştiren ve örnek bir davranışta bulunan başta İlbeyi ağabeyime ve tüm Antikköy ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam da tebrik etti

Belediye Başkanı Meut Üner'den sonra söz alan Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel

"Öncelikle bayrağa saygı, mehmetçiğe selam diyerek bu organizasyonu gerçekleştiren Antikköy ekibine teşekkür ediyorum. Bu güzel davranışın bütün işletmelere örnek olmasını diliyorum. Şunu biliyoruz ve her mecrada da görüyoruz. Türk Milleti her zaman ordusu ile yan yana olmuştur ve yine olmaktadır." dedi. Organizasyon sonrası elde edilen tüm gelir Mehmetçik Vakfına bağışlanacağını öğrenen vatandaşlar, AntikKöy'e akın ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.