BAŞKAN MESUT ÜNER ‘BU GÜNLER ELBETTE GEÇECEK’

BAŞKAN MESUT ÜNER ‘BU GÜNLER ELBETTE GEÇECEK’
Koronavirüs salgını ile mücadelede ilçede olağanüstü tedbir çalışmaları uygulayan Başkan Mesut Üner, “Bu günler elbette geçecek. Çatalca'mızda yine birlik beraberlik içinde sağlık dolu günlerde hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner gece gündüz demeden vatandaşların sağlığı, rahatı, huzuru için çalışıyor. Salgına karşı ilk günden itibaren bütün ekipleri seferber ederek çalışan, ilçenin tüm mahallelerinde, cadde, sokak, kamu kurum ve kuruluşlarında, hastane ve sağlık merkezlerinde, dezenfekte çalışmalarını hem gündüz hem gece olmak üzere titizlikle aralıksız sürdüren Başkan Mesut Üner, bir yandan da ilçede yapılacak çalışmaları planlayarak, yerinde incelemelerde bulunuyor.

Büyüklerimiz en kıymetlilerimizdir

Ekibi ile birlikte Kaleiçi Mahallesinde inceleme ve denetlemelerde bulunan Başkan Mesut Üner, mahalle sakinlerinin sosyal mesafeyi koruyarak görüş ve önerilerini dinledi.

Mahalle ziyaretinde yaşlılarla da sohbet eden Başkan Mesut Üner, “Geçmişe tanıklıklarıyla geleceğimizi aydınlatan büyüklerimiz bizlerin en kıymetlilerimizdir” sözleriyle büyüklerimizin hatırlarını ve bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

İçinde bulunduğumuz günlerin alınan tedbirlerle bir an önce geçmesi dileklerini dile getiren Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, en önemli şeyin vatandaşların sağlığı olduğunu söyledi ve önleyici kurallara uyarak bu günleri el birliği ile geçireceğimize vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.