Başkan Mesut Üner “Çiftçilerimizin hasadı bol ve bereketli olsun”

Başkan Mesut Üner “Çiftçilerimizin hasadı bol ve bereketli olsun”
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ayçiçeği hasadı için bu yıl Nakkaş Mahallesinde düzenlenen “Hasat Şenliği” programına katılarak biçerdöverle ilk hasadı gerçekleştirdi.

Çatalca’da sapsarı rengiyle muhteşem görüntüler oluşturan ayçiçeğinin sonbahar aylarının gelmesiyle hasat zamanı geldi. Bu yıl ayçiçeği hasadı Nakkaş Mahallesinde düzenlenen Hasat Şenliği programıyla başladı.

 Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı Mesut Üner, İl Tarım Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, İlçe Tarım Müdürü Kadir Güngör, Belediye Meclis Üyesi Olcay Güvenci, Ziraat Odası Başkanı Seyit Çetin, Muhtarlar Derneği Başkanı Ceyhun Koç, Çatalca Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Müdürü Hüsmen İlhan, Çatalca Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Ömer Köseoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşen Hasat Şenliği, Nakkaş Mahalle Muhtarı Zafer Öztürk ‘ün ev sahipliğinde gerçekleşti.

 Hasat Şenliği’nde İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı Mesut Üner ve İl Tarım Müdürü Ahmet Yavuz Karaca biçerdöver ile ilk hasadı hayırlı uğurlu olsun temennileriyle yaptı.

 Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Çatalca tarımında önemli bir yeri olan ayçiçeği hasadının tüm çiftçiler için bol ve bereketli olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.