Başkan Mesut Üner “Her An Ata’mızı Görmek Çatalca’mıza Çok Yakıştı”

Başkan Mesut Üner “Her An Ata’mızı Görmek Çatalca’mıza Çok Yakıştı”
Çatalca’ya hizmet etmek için zaman kavramı gözetmeksizin çalışan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçeye çok yakışan bir çalışmaya daha imza attı. Başkan Mesut Üner’in saat kulesine yaptırdığı Atatürk görseli vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni il

Vatandaşların rahat edebileceği ve yaşamaktan mutluluk duyacağı bir ilçe oluşturmak için birçok projeyi hayata geçiren Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçenin birçok eksikliğini giderirken aynı zamanda meydan düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları ile de ilçenin çehresini değiştiriyor.

Başkan Mesut Üner’in hızlı bir şekilde başlattığı yol bakım onarım, tretuvar yenileme ve aydınlatma çalışmaları ilçenin dört bir yanında devam ediyor. Aydınlatma çalışmaları tamamlanan ilçenin en önemli caddelerinden Atatürk Caddesinin yetersiz aydınlatmalarını değiştirerek ışıl ışıl bir hale getiren Başkan Mesut Üner, aynı cadde üzerinde atıl bir şekilde duran alana üzerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün görselinin bulunduğu ve ilçenin sembollerinden biri olacak saat kulesi yaptırdı.

Saat kulesi, gün içerisinde ilçe halkının kısa soluklanmaların merkezi haline gelirken, geceleri ise rengârenk ışıklandırmaları ile ilçeye ayrı bir güzellik katıyor.

Vatandaşlar Başkan Mesut Üner’e teşekkürlerini sunuyor

Çatalca halkının ilçeye böylesine anlamlı bir eser kazandırdığı için teşekkürlerini sunduğu Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “Atatürk Caddemizde atıl bir şekilde duran alana yaptığımız saat kulemizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün görseli ile tamamladık. Saate baktığımız her an Ata’mızı görmek hepimiz için çok anlamlı. Çatalca’mız fikirleri ile her zaman yaşayacak olan Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün her an ve daima izinde olacaktır” ifadelerine yer vererek saat kulesinin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.