Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Çatalca’yı Sevgide Buluşturdu

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Çatalca’yı Sevgide Buluşturdu
İlçede “Birlikte Çatalcayız” diyerek birlik ve beraberliği, sevgiyi, kardeşliği büyütmek için çalışmalar yapan Başkan Mesut Üner, Çatalcalıları Sevgi Günü’nde buluşturdu.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner 14 Şubat Sevgililer Günü için ilçede çeşitli etkinlikler düzenledi. Sevgi Günü etkinlikleri kapsamında gün boyu mutluluğa adımlarını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde atmak isteyen çiftlerin nikahları, Başkan Mesut Üner’in bir ömür mutluluklar dilekleri eşliğinde kıyıldı.

Vatandaşlar, bu anlamlı günü Sevgi günü konsepti ile hazırlanan Erler Caddesi’ndeki Sevgi Yolu’ndan geçerek karşıladı ve en güzel sevgi fotoğraflarını çekerek anılarına yerleştirdi. Akşam programında ise Çatalcalılar Nazım Özbay Kültür Merkezinde bir araya geldi.

14 Şubat’ta Mutluluğa İmza Attılar

Nazım Özbay Kültür Merkezinde gerçekleşen Sevgi Günü programında ise sevginin yaşının olmadığı bir kez daha gözler önüne serildi. 74 yaşındaki Muzaffer Yılmaz ve 59 yaşındaki Fatma Aydın çifti yılardır bekledikleri resmi nikaha 14 Şubat’ta kavuşmanın heyecanını yaşadı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in ev sahipliğinde; Çatalca Kaymakamı İnci Sezer, Çatalca Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kadir Duvan, İlçe Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Muratbey Mahalle Muhtarı Ceyhun Koç, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen gecede nikah Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın tarafından kıyıldı. Mutlulukları gözlerinden okunan çift, Başkan Mesut Üner’e kendilerine destek olarak bu mutluluğu yaşattığı için sonsuz teşekkürlerini sundular.

“Aşk Olsun Çatalca”

Program, Tiyatro Eğitmeni Erdem Aksu tarafından “Aşuk ile Maşuk” tiradının sahnelenmesi ile devam etti. Dans gösterisi ardından düzenlenen yarışmalar eğlenceli dakikalar yaşatarak geceye renk katarken, Sevgi Günü’nde buluşan çiftler, sürpriz ödüller için kıyasıya yarıştı.

Sadece kazanan çiftle değil yarışmaya katılan tüm çiftlerle birlikte akşam yemeği yiyeceğini belirten Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, yaptığı konuşmada geceye ve yarışmalara katılan tüm konuklara teşekkür etti. Başkan Mesut Üner sözlerinde, “14 Şubat Sevgililer Günü bütün ülkemize güzellikler getirsin, kimse kimseyi kırmasın ve herkesin yolu sevgiden geçsin. Önemli olan sevgi ve saygı içinde yaşamaktır. Herkesin gönlü sevgiyle dolsun, sevgililer gününüz kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Gülümsemenin yüzlerden eksilmediği gecede ünlü tiyatro topluluğu Zımbırtı, aşk temalı “Aşk olsun Çatalca” isimli doğaçlama tiyatro gösterisini sahneledi. Seyircilerin belirlediği konu, mekan ve karakterlerle interaktif bir oyun sergileyen oyuncular, seyircilerin de katılımıyla eğlence dolu bir geceye imza attı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.