Çatalca Belediyesi, Büyükşehir ve Hükümet El Ele!

Çatalca Belediyesi, Büyükşehir ve  Hükümet El Ele!
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner göreve geldikten kıs bir süre sonra Çatalca resmen bir şantiyeye döndü.
 Yol yapımlarına hızlı bir giriş yapan Başkan Üner ve ekibi, Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Onarım Daire Başkanlığı koordinesi ile yapılan yol çalışmaları sonrası ortaya çıkan görüntüler için vatandaş " İşte Çatalca'mızın özlediği tablo bu. Biz hizmet istiyoruz. İnşallah böyle devam eder" sözleri ile Başkan Üner ve ekibine teşekkürlerini iletiyorlar. 


Çatalca Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlıkların iş birliğiyle, vatandaşların taleplerine en hızlı şekilde karşılık veren bunları hemen uygulamaya geçiren Başkan Üner, çalışmaların da yakın takipçisi oluyor ve ekiplerden an ve an bilgiler alarak vatandaşlarımızın çalışmalar sürerken mağdur olmamaları adına gerekli çalışmaların da yapılmasını sağlıyor. 


Mescit Sokak Yol ve Kaldırım düzenlemesi ile başlayan çalışmalar, Tevfik Erdönmez Caddesi, Çarşı içi ve Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmalarla devam ediyor. Çatalca'nın merkezinde yapılan bu çalışmalar bir başlangıç kabul ediliyor. Bakan Üner yapılan çalışmalar ile ilgili " Çatalca'nın bu kadar kısa sürede çehresini değiştirebildiğimizi hep birlikte görebiliyoruz. Çatalca'nın kaybedilmiş yıllarını geri getireceğiz diyerek söz verdik. Çok kısa sürede böylesine bir çalışmayı gerçekleştiren gerek Büyükşehir Belediyemizin ekiplerine gerekse çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vatandaşımız bugüne kadar bizden neyi talep etti ise biz bunları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Çevre ve Şehircilik Bakanımızdan aldığımız söz Şehir Meydanı, Şehir Meydanının Altına Katlı Otopark ve beraberindeki Millet Bahçesi Projeleri, Belediyemize yapılan araç hibeleri. Bunların hepsi bu ilçe halkının da dediği gibi özlenen hizmetler. 5 yıl gerçekten bu ilçe için bir fırsat. Ve ben bu fırsatı değerlendirme açıcısından Hükümet, Büyükşehir Belediyesi ve Çatalca Belediyesi iş birliği ile neler yapılabileceğinin bugünden görülmesini temenni ediyorum. Her şey daha güzel bir Çatalca için. Çünkü biz birlikte Çatalca'yız" dedi. 


Çatalca ile ilgili seçim öncesi verdiği tüm sözlerini yerine getireceğinin de altını çizen Başkan Üner " Çatalca halkı tüm hizmetlerin en iyilerine layık. Çok güzel bir 5 yıl geçireceğiz. Buna canı gönülden inanıyorum. Bizdeki bu hizmet aşkı, vatandaşlarımızdaki hizmet beklentisi, bu ilçeyi hak ettiği yere getirecek." sözleri ile Çatalca'ya sevdalı olduğunu ve bu sevdasının meyvelerinin de yapılacak olan hizmetler olduğunu vurguladı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.