Çatalca Belediyesi “Hoş Geldin Bebek “ Projesiyle Ailelerin Mutluluğunu Paylaşıyor

Çatalca Belediyesi “Hoş Geldin Bebek “ Projesiyle Ailelerin Mutluluğunu Paylaşıyor
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “Hoş Geldin Bebek” projesi ile dünyanın en değerli hazinesi olan evlada sahip olan anne babaların sevincine ortak oluyor.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in göreve başlar başlamaz hayata geçirdiği projelerden birisi de “Hoş Geldin Bebek” projesi oldu. “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, yarınlarımız, umudumuz” sözlerini her fırsatta dile getiren Başkan Mesut Üner’in talimatlarıyla başlayan projede, yeni bir bebeğe sahip olan anne babalar ziyaret edilerek minik bebeğin ömrünün hayırlı ve uğurlu olması dilekleriyle hem ailelerin sevinci paylaşılıyor hem de hazırlanan özel hediye paketi kendilerine sunuluyor.

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında Belediye Başkanı Mesut Üner’in eşi Aydan Üner ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden Sorumlu Meclis Üyesi Tuba Uzun aileleri ziyaretler etmeye devam ediyor.

“Vatanımıza, milletimize ve ailesine hayırlı bir evlat olsun”

Güliz-Halis Ataş çiftinin bebekleri Sudenaz’ı, Merve-Görkem Gündüz çiftinin bebekleri Aymina, Kübra-Anıl Çavuş çiftinin bebekleri Zehra’yı, Aysin-Hüseyin Aydın çiftinin bebekleri Elif Ada’yı ve Filiz-Seçil Gökay çiftinin bebekleri Yusuf Asaf’ı evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Mesut Üner’in eşi Aydan Üner ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden Sorumlu Meclis Üyesi Tuba Uzun, dünyaya gelen çocukların vatanımıza, milletimize ve ailesine hayırlı bir evlat olması temennisinde bulunuyor.

“Başkanımıza çok teşekkür ederiz”

Başkan Mesut Üner’in önemle üzerinde durduğu proje kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerde eşi Aydan Üner ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden Sorumlu Meclis Üyesi Tuba Uzun, ailelere her türlü sıkıntılarında belediyeye ulaşabileceklerini ve Çatalca Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu belirtiyor.

Aileler, “Bizleri düşünerek böyle güzel bir projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımız Mesut Üner’e çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok mutlu ettiniz” sözleriyle ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuran vatandaşlar Hoş Geldin Bebek projesinden yararlanmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.