Çatalca'da muhtarlar Başkan Uner ile buluştu

Çatalca'da muhtarlar Başkan Uner ile buluştu
Çatalca mahalle muhtarları muhtarlar tanışma Becel toplantısında bir araya geldi. Toplantıya İlçe Kaymakamı Sayın İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Sayın Mesut Üner ,daire başkanları, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.
 

Sayın Mesut Üner mahalle muhtarlarını tebrik ederek “5 yıl boyunca birlikte görev yapacağız, mücadele edeceğiz. Biz sizlere yardım edeceğiz. Bende sizlerden bu 5 yıl içerisinde destek istiyorum. Bunu sadece maddi yönden değil manevi yönden beraber olmalıyız.” dedi. Kapısının 24 saat açık olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Sayın Mesut Üner bu süre içinde gelecek olan her türlü hem proje noktasında hem de bilgi noktasında her şeyin paylaşılmasını söyledi.

Başkan Mesut Üner “Çatalca’yı beraber yönetelim . Çatalca’yı beraber yönetirken istişare noktasında bir birimize danışırsak daha az hatayla inşallah bu dönemi geçireceğimize inanıyorum” dedi. Sayın Belediye Başkanı “31 mart akşamı seçim bittikten sonra sahada bunu söylemişimdir; Rozetimiz bu akşam kenara koyulmuştur. Bundan sonra Çatalca rozetiyle 5 yıl boyunca beraber bir birimize sarılarak bu Çatalca’ya güzel hizmetler etmek istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Belediye Başkanı Mesut Üner’in konuşmasının ardından İlçe Kaymakamı İnci Sezer Becel “Bütün seçimlerde gerçekleştiği gibi kazanan da olacak kaybedende olacak. Bazı mahallelerimizde eski muhtarlarla devam edilirken bazı mahallelerde yeni adaylarla, yeni muhtarlarla döneme devam noktasında bir inisiyatif ortaya çıktı. Tabi demokrasinin tecellisidir bu bizler demokrasiye inanıyoruz sonuna kadar dolayısıyla halkın tercihine de her zaman saygı gösteriyoruz” dedi. Son olarak mahalle muhtarlarını tebrik eden Sayın Kaymakam görev yapacakları 5 yıllık süre zarfında herkesi kucaklayacaklarına her kesime hizmet etme noktasında destek olacaklarını iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.