Çatalca'yı birlikte yöneteceğiz

Çatalca'yı birlikte yöneteceğiz
İlçedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “Bir kere daha Çatalca'yı birlikte yöneteceğimizin sözünü verdik” dedi
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, mazbatasını aldığı günden itibaren, “Çatalca’mızı sizlerle birlikte yöneteceğim” sözleri doğrultusunda çalışmalarına başladı. Makamda oturan bir başkan olmayacağını ve ilçeyihalkımızla birlikte yöneteceğini dile getiren Başkan Üner, günün büyük bir bölümünü vatandaşlarla birlikte geçirerek onların dilek ve temennilerini dinliyor. Gecenin geç saatlerine kadar mahallelere ziyaretler gerçekleştiren Başkan Mesut Üner, gün içinde de esnafları ziyaret ediyor. Geçtiğimiz gün İzzettin, Kestanelik ve Çanakça Mahallelerine ziyaret gerçekleştiren Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner dün akşamda Dağyenice, Yazlık, Örencik, Celepköy, Hisarbeyli ve Ormanlı Mahallerini ziyaret etti. Başkan Üner’i karşılarında gören Çatalcalılar yeni görevinde başarılar dilerken , “Hayırlı uğurlu olsun” dilekleriyle mutluluklarını dile getiriyorlar.

Muhtarları da es geçmedi

Çatalca Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Aydın ve görevlerine yeni başlayan muhtarlarla da bir araya gelen Başkan Üner muhtarların talep ve isteklerini dinledi. Muhtarlarla vatandaşlara hep birlikte hizmet edeceklerini ifade eden Başkan Mesut Üner, birlikte çok güzel işler yapacaklarına olan inancını dile getirirken “ Çatalca, Belediyesi ile Muhtarlıkları ile bir bütün ilçe olacak. Bizim anlayışımız, bu ilçede hizmeti ve gelecek güzel günleri beraber getirmek ve oluşturmak. Hepimiz, bir düşünce içerisinde olacağız. Bizler kocaman bir aileyiz diyoruz. Bunu bir defa daha tekrarlamak istiyorum. Birlikte Çatalca’yız. İlçemizin ivedi sorunları var. Ve hep birlikte bu ivedi çözümlenmesi gereken sorunları ve istekleri öncelikle çözeceğiz ve yerine getireceğiz. Allah hep birlikte, hepimizin yardımcısı olsun. Yeni dönemimiz hayırlı ve uğurlu olsun. Başarılar diliyorum” diyerek, Belediye Başkanı olarak muhtarlar ile koordineli çalışmalar yapacağının sinyalini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.