Çatalcalı Çocuklar Tatillerini Yarıyıl Şenliği’nde Geçiriyor

Çatalcalı Çocuklar Tatillerini Yarıyıl Şenliği’nde Geçiriyor
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner tarafından ilçe çocuklarına tatil hediyesi olan Yarıyıl Şenliği tüm hızıyla devam ediyor.

Çatalca Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde hazırlanan birbirinden renkli etkinliklere katılan yüzlerce çocuk neşe içinde evlerine dönüyor. Çocuklarını keyifli saatlerine eşlik eden anne ve babalar Çatalca’da bir ilk olan yarıyıl şenliğini hayata geçiren Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e teşekkürlerini sunuyor.

Şenlik kapsamında Kültür Merkezine gelen çocuklar dev top havuzunda eğlenmenin tadını çıkarırken daha sonrada hep birlikte 13.00 ve 15.00 seanslarıyla Rafadan Tayfa Göbeklitepe isimli en sevdikleri çizgi filmi izlediler. Salonun dolması üzerine çizgi film izlemek için Kültür Merkezine gelen çocuklara da diğer salon açılarak çizgi film izlemeleri sağlandı.

Yarıyıl Şenliği programı kapsamında minik konuklar tatil boyunca animasyon şovları, dev top havuzu, anne çocuk etkinlikleri, yüz boyama ve balon şekillendirme gibi etkinliklerle buluşmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.