Elazığ’a Sıcak Dokunuş Yardım Tırı Çatalca’dan Yola Çıktı

Elazığ’a Sıcak Dokunuş Yardım Tırı Çatalca’dan Yola Çıktı
Çatalca Kaymakamlığı tarafından yaşanan deprem felaketi sonrasında Elazığ’a yardım için başlatılan kampanya ile toplanan malzemeler bugün yola çıktı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner adına Başkan Yardımcıları “Elazığ’a sıcak dokunuş”  sloganıyla yola ç

Elazığ’da yaşanan deprem felaketinin ardından birçok il ve ilçeden gönderilen yardımlara Çatalca’dan gönderilen dördüncü yardım tırı da eklendi. Depremi yaşayan vatandaşlarımızın yaralarını sarmak adına başlatılan yardımlar Çatalca’da büyük yankı buldu. Çatalca Belediyesi koordinesinde başlatılan yardım kampanyasında yaşanan yoğun katılım ile geçen hafta Elazığ’a ulaşan 3 tır yardım malzemesinin ardından Çatalca Kaymakamlığı bünyesinde yeniden başlatılan kampanya ile bugün 1 tır daha depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ve Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner adına Belediye Başkan Yardımcıları; Hüseyin Aydın, Ömer Erçin, İkram Kaya ve Gökçen Balcı’nın katıldığı törenle “Elazığ’a sıcak dokunuş”  yardım tırı dualarla uğurlandı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.