Gelecek Partisi'ne Çatalca'da 500 yeni üye

Gelecek Partisi'ne Çatalca'da 500 yeni üye
Gelecek Partisi'nin ülke genelinde başlattığı üye kampanyasına Çatalca İlçe Başkanlığı, 500 yeni üye ile katkı verdi. Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin’in katıldığı programda 150 yeni üye hazır bulunurken, sembolik olarak 10 üyeye p


Gelecek Partisi Çatalca İlçe yönetimi tarafından gerçekleştirilen programa Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Gelecek Partisi İl teşkilat Başkanı Metin Karakaş, Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı Ali Açıkgöz, Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı Mehmet Bekhan katıldı. Gelecek Partisi Çatalca İlçe Başkanı Sibel Turcalı ve yönetim kurulu üyeleri de programda hazır bulundu.


Daha güçlü bir parti olacağız


 
Gelecek Partisi Çatalca İlçe Başkanı Sibel Turcalı ve yönetim kurulu yeni üye çalışması kapsamında kısa bir süre içerisinde değişik partilerden ve hiç partiye üye olmamış 500 kişiyi Gelecek partisine üye olarak kayıt ettiler. Başkan Turcalı, "Yönetim kurulumuz ile birlikte kısa bir zaman içinde yaptığımız üye kayıt çalışmasında iyi bir sonuç aldık. Türkiye genelindeki Gelecek Partisi'ne ilginin Çatalca'mızda da olması bizi mutlu etti. Bu konuda bize güvenen başta Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, İstanbul İl Başkanımız İsa Mesih Şahin, İl Başkan yardımlarımız Metin Karakaş, Ali Açıkgöz ve Mehmet Bekhan’a teşekkür ederiz. İnşallah bu çalışmalarımızı devam ettirerek Çatalca’da daha güçlü bir parti olacağız” dedi.

Olumlu dönüşler aldık

Gelecek Partisi Çatalca İlçe Başkanılığı'nın organize ettiği yeni üyelere rozetlerini takan Gelecek Partisi Istanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin ise kısa bir konuşma yaptı. "Gelecek Partisi olarak Türkiye genelinde yeni üye yapılanması içine girdik" diyen Şahin, "Bu konuda olumlu dönüşler bizi mutlu ediyor. Çatalca İlçe Başkanlığımız tarafından yapılan yeni üye çalışmasının güzel bir sonuç vermesi parti olarak bizleri daha da sevindirdi. Sizlere Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını getirdim. İlçe Başkanımız Sibel Turcalı’ya yönetim kuruluna yaptıkları bu üye çalışması için, partimize katılarak bizlere güç katan yeni üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Çatalca’da Gelecek partisine katılım sağlayan yeni üyelerin içinden 10 yeni üyeye sembolik olarak İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Açıkgöz, Gelecek Partisi Çatalca İlçe Başkanı Sibel Turcalı, yönetim kurulu üyesi Esra Erbil tarafından rozetleri takıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.