İyi ki varsınız!

İyi ki varsınız!
Çatalca Belediyesi tarafından Kadir Gecesi’nde düzenlene iftar programı binlerce vatandaşı birlik beraberlik sofrasında buluşturdu.

Belediye Başkanı Erhan Güzel, “Binlerce komşumuzla iftar yapmanın onur ve gururunu yaşıyorum. İyi ki varsınız” dedi

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel göreve başlar başlamaz “Ramazan bereketini birlikte yaşayalım” temasıyla iftar programı düzenledi. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen iftar programı vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Belediye Başkanı Erhan Güzel masaları dolaşarak vatandaşları selamladı.

Bereket getirdiniz

Okunan dualarla başlayan iftar programında oruçların açılmasının ardından bir konuşma gerçekleştiren Erhan Güzel, Çatalcalı hemşerileriyle Kadir Gecesi'nde buluşmanın ve iftar yapmanın gururunu yaşadığını ifade etti. Sözlerine “Çok kıymetli Çatalcalı Hemşehrilerim, sofralarımıza hoş geldiniz, bereket getirdiniz” diyerek başlayan Güzel, “Bugün burada siz hemşerilerimle Kadir Gecesinde buluşmanın, binlerce komşumuzla iftar yapmanın onur ve gururunu yaşıyorum. İyi ki varsınız. Bu gece Kadir gecemizin manevi güzelliğini yaşıyoruz. Bu vesileyle herkesin Ramazan Ayını kutluyor, tuttuğumuz oruçların, ettiğimiz duaların kabul olmasını diliyorum” ifadelerini kulladı.

Beraberlik vurgusu

Konuşmasında birlik ve veraberlik vurgusu yapan Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, “Barış ve sevgiyle buluştuğumuz bu sofralarda Çatalca'mızda, adaleti, mutluluğu, huzuru, komşuluğu daha da arttırmak, aynı sofralarda sizlerle sürekli buluşmak, sizlerin içinden biri olarak hizmet etmek istiyoruz. Rabbim bu mübarek gece de dualarımızı kabul etsin. Bizi sizlere mahcup etmesin. Ramazan ayımızın sofralarımıza bereket getirmesini diliyorum. Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyor, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.