Kapımız 24 saat açık

Kapımız 24 saat açık
Çatalca İlçe Kaymakamı İnci Sezer Becel ve Belediye Başkanı Mesut Üner mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarlara seslenen Üner, "Kapımız 24 saat açık. Çatalca'yı birlikte yönetelim" dedi
SİMGE ULUS

İlçe Kaymakamı İnci Sezer Becel ve Belediye Başkanı Mesut Üner Halk Eğitim Merkezi'nde Çatalca mahalle muhtarlarıyla tanışma toplantısında bir araya geldi. Toplantıya belediye daire başkanları ve meclis üyeleri de katıldı. Muhtarlara seslenen Belediye Başkanı Üner, "5 yıl boyunca birlikte görev yapacağız, mücadele edeceğiz. Biz sizlere yardım edeceğiz. Bende sizlerden bu 5 yıl içerisinde destek istiyorum. Bunu sadece maddi yönden değil manevi yönden beraber olmalıyız" dedi. Kapısının 24 saat açık olduğunun altını çizen Üner, hem proje noktasında hem de bilgi noktasında her şeyin paylaşılması gerektiğini söyledi.

Çatalca'yı beraber yönetelim

"Çatalca’yı beraber yönetelim" diyen Üner, "Çatalca’yı beraber yönetirken istişare noktasında bir birimize danışırsak daha az hatayla inşallah bu dönemi geçireceğimize inanıyorum. 31 mart akşamı seçim bittikten sonra sahada bunu söylemişimdir; Rozetimiz bu akşam kenara koyulmuştur. Bundan sonra Çatalca rozetiyle 5 yıl boyunca beraber bir birimize sarılarak bu Çatalca’ya güzel hizmetler etmek istiyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

Tercihlere saygı duyuyoruz

İlçe Kaymakamı İnci Sezer Becel ise "Bütün seçimlerde gerçekleştiği gibi kazanan da olacak kaybedende olacak" ifadelerini kullanarak, "Bazı mahallelerimizde eski muhtarlarla devam edilirken bazı mahallelerde yeni adaylarla, yeni muhtarlarla döneme devam noktasında bir inisiyatif ortaya çıktı. Tabi demokrasinin tecellisidir bu bizler demokrasiye inanıyoruz sonuna kadar dolayısıyla halkın tercihine de her zaman saygı gösteriyoruz" dedi. Son olarak mahalle muhtarlarını tebrik eden Becel, görev yapacakları 5 yıllık süre zarfında herkesi kucaklayacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.