Nöbet değişim duasına katıldı

Nöbet değişim duasına katıldı
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında itfaiyecilerin nöbet değişimine de katılan Başkan Mesut Üner itfaiyecilerle birlikte nöbet değişim duası ederek tüm itfaiyecilere görevlerinde başarılar

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyaret ederek yangın, afet, kurtarma, su baskını gibi konular başta olmak üzere gece gündüz demeden çalışan itfaiyecilerle buluştu. Ziyarette İstanbul Avrupa Yakası İtfaiye Müdürü Mustafa Tomak, Müdür Yardımcısı Abidin Vişne, Çatalca Bölgesi İtfaiye Grup Amiri Cemalettin Budak ve İtfaiye Personeliyle kahvaltı yapan Başkan Mesut Üner, itfaiyecilerin nöbet değişim dualarını da onlarla birlikte yaptı.

Çalışmalarla ilgili bilgi aldı

Yetkililer ile birlikte kurumda gezen, itfaiye araçlarını inceleyen ve ayrıntılı bilgi alan Başkan Mesut Üner her türlü tehlike ile karşı karşıya kalan itfaiyecilerin kendi canını ortaya koymaktan asla çekinmeden çalıştıklarını belirtti. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ziyarette, "İtfaiyecilik son derece meşakkatli, sabır, donanım ve eğitim isteyen en zor mesleklerden biri. Gece, gündüz demeden Çatalca’mız ve bölge halkının imdat çağrısına cevap vermek için hazır bekleyen tüm itfaiyeci kardeşlerimize, gösterdikleri üstün gayretlerden, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" sözleriyle görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.