Önlerinde hiçbir engel kalmasın

Önlerinde hiçbir engel kalmasın
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in üniversiteye hazırlanan gençlere ve ailelerine destek olmak amacıyla açılan Sürekli Eğitim Merkezi’i ziyaret ederek, "Üniversitede okumayı hedefleyen gençlerimizin önünde artık hiç bir engel kalmasın istiyoruz&q

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, üniversite hayali kuran ancak, ilçe dışındaki kurslara gitme zorluğu ve maddi olanaksızlıklar nedeniyle sınava hazırlık sürecinde güçlük yaşayan öğrencilere ve ailelerine destek olmak için Sürekli Eğitim Merkezini kurarak ücretsiz olarak öğrencilerin hizmetine sundu. Sürekli Eğitim Merkezi’nde sınavlara hazırlanan gençlerin, hayallerine kavuşmak için sıkı bir disiplinle çalıştığını belirten Başkan Mesut Üner, "Çatalcalı vatandaşlarımızla büyük bir aile olduk ve ailemizin genç bireylerinin gelecekleri için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Üniversiteye hazırlanan, üniversitede okumayı hedefleyen gençlerimizin önünde artık hiç bir engel kalmasın istiyoruz. Öğrencilerimizin yakalayacakları başarı onlar için ne kadar önemliyse bizler için de aynı derecede önemli. Sürekli Eğitim Merkezimiz ile gençlerimizin geleceğe umutla bakmasına vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kaydetti.

Daima yanlarındayız

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Sürekli Eğitim Merkezi’ne yaptığı ziyarette 06 Şubat’ta başlayarak 3 Mart 2020 tarihine kadar başvuruları devam edecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek tüm öğrencilere başarılar diledi. Gençlerin sınava hazırlık yolunda yalnız olmadıklarını dile getiren Başkan Mesut Üner, öğrencilere sınavı yaşamın tek ve en önemli dönüm noktası gibi algılamamalarını hatırlattı. Gençlere stres yapmayın çağrısında da bulunan Başkan Mesut Üner, “Hedefe giden yolda başarmanın birinci kuralı çalışmak ve inanmaktır. Sınava hazırlık döneminin ödülünü ileride alacaksınız. Bizler başarmak için çalışan siz değerli öğrencilerimize güveniyoruz. Bu yolda sizlerin yanında olan değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.