Şarkılara eşlik ettiler

Şarkılara eşlik ettiler
Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ilk konserinde sergilediği performansla izleyenleri büyüledi. Konserde adeta zamanda yolculuk yapan dinleyiciler şarkılara alkışlarıyla eşlik etti

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner tarafından belediye bünyesinde kurulan Türk Sanat Müziği Korosu ilk konserini verdi. Nazım Özbay Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konsere; Belediye Başkanı Mesut Üner, eski Belediye Başkanı İsmail İp, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Belediye Başkan yardımcıları ve Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

3 ayda hazırlandılar

TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Şef Cengizhan Sönmez yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu, Yeşilçam filmlerinin unutulmaz eserlerinden oluşan zengin bir repertuvar ile dinleyicilerin karşısına çıktı. 3 ay gibi kısa bir sürede çalışmalarını başarıyla tamamlayarak ilk konserini veren 50 kişilik koro, konserde birbirinden eşsiz parçalarını seslendirerek salonu dolduran müzikseverlere doyumsuz bir gece yaşattı. Koro öğrencileri tarafından solo performansların da sunulduğu konserde adeta zamanda yolculuk yapan dinleyiciler şarkılara alkışlarıyla eşlik etti. Yaklaşık 3 saat süren konser boyunca dinleyicilere muhteşem bir müzik ziyafeti sunan Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun performansı, müzikseverler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Birgör de sahne aldı

Türk Sanat Müziği Korosunun ardından TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Türk Sanat Müziğinin eşsiz seslerinden Ayşen Birgör sahne aldı. Keyifli zaman geçiren dinleyiciler muhteşem gecede Türk Müziğinin unutulmaz eserlerini usta ses Ayşen Birgör ile hep bir ağızdan söyledi. Belediye Başkanı Mesut Üner, "Biz, değerli Başkanımız İsmail İp’in Türk Sanat Müziği Korosu için attığı tohumları şimdi suluyoruz. Çatalcamızdaki yeteneklerimizi ortaya çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. Bu muhteşem konser için Eğitmenimiz Şef Cengizhan Sönmez’e, koromuzdaki tüm öğrencilerimize ve bu gece bizi yalnız bırakmayan değerli sanatçımız Ayşen Birgör’e teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.