Üretici kimlik ortaya çıkacak

Üretici kimlik ortaya çıkacak
CHP Çatalca Belediye Başkan adayı Erhan Güzel, İhsaniye Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Güzel, “Hemşehrilerimizin çoşkusuna layık olmaya, Çatalca’da her şeyin güzel olmasına iki haftadan az kaldı.

Göreve geldiğimizde, Çatalca'mızın gerçek üretici kimliğini ortaya koyacağız" dedi

İhsaniye Mahallesi'nde vatandaşlara seslenen Erhan Güzel, “Çatalcaya hizmette tam yol ileri diyerek İstanbul’un en büyük ilçesi Çatalca'da ayrım göstermeden hizmeti sağlayacağız. İstanbul başardı, Çatalca da başaracak. Çatalca Çok güzel olacak. Çoşkulu karşılama ve misafirperverliklerinden ötürü hemşehrilerime teşekkür ederim. Hemşehrilerimizin çoşkusuna layık olmaya, Çatalca’da her şeyin güzel olmasına iki haftadan az kaldı. Göreve geldiğimizde, Çatalca'mızın gerçek üretici kimliğini ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.

Çatalca marka olacak!

Kestanelik Mahallesi'nde gerçekleşene halk buluşmasında ise “Çatalcamızda özlenen sosyal demokrat belediyeciliği canlandırmak, ortak aklı belediye yönetiminde hakim kılmak için yola çıktık” diyen Güzel, “Göreve geldiğimizde; üreten kent Çatalca ve planlı kent Çatalca vizyonumuzla Çatalca'mızın tüm mahallelerinde imar sorununu revize edecek, tarımsal üretimi artıracak projelerimizle Çatalcamızı İstanbul’un tarım ambarı, ülkemizin de marka ilçesi yapacağız. Çatalcamızı İstanbul’un kurbanlık kesim merkezi yapacağız"dedi. "Çatalca Senin" diyerek kadın kooperatiflerinin kurulmasını teşvik edeceklerini ifade eden Güzel, “Onlara el emeği ve parça başı işlerde destek olacağız" ifadelerini kullandı. Kaleiçi Mahallesi'nde ise “Hemşehrilerimizle yaptığımız sohbetlerin temelinde Çatalcamızın sosyal demokrat belediyeciliği özlediği yatıyor. Biz de göreve geldiğimizde ilçemizin her bir ferdini özel kılacak, belediye yönetiminde ortak aklı hakim kılacağız” diyen Güzel, “Çatalca senin diyerek Çatalca'mızı hep birlikte güzelleştireceğiz” zçıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.