Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Cemaate mi karıştınız kuzum?

Cemaate mi karıştınız kuzum?

Bizim Silivri’deki siyasiler iyidir hoştur ama Fatih Koleji ile yurtdışı seyahatlerini bir türlü anlamış değilim. Nedir bu  Fatih Kolejinin peşine takılıp, Arnavutluk, Kosova, Makedonya gezileriniz kuzum. Yoksa şöyle mi sormam gerekir; Nedir bu Fatih Koleji yetkililerinin bizim siyasileri ve bürokratları yurtdışı gezilerine götürme sevdası? Bir Hafta Silivri Belediye Başkanı, diğer hafta AK Parti Silivri İlçe Başkanı yurtdışı gezisinde. Ne oluyor yahu, hepiniz cemaate mi karıştınız? Siz kimin temsilcilerisiniz kuzum? Yada Fatih kolejinin eğitim dışında başka bir amacımı var bu gezileri düzenlemekle?

Bu gezilerin Silivri’ye, Silivri insanına ne faydası var? Yurtdışındaki seçmenlerinizi ziyaret edip oy mu istiyorsunuz onlardan?  Yoksa siz yurtdışında her hangi bir ülkenin bilmem ne ilçesine mi Belediye Başkan adayı olacaksınız da, bizim mi haberimiz yok. Biri çıkıp lütfen beni de aydınlatsın şu yurtdışı gezileriyle ilgili. Aksi halde bizim siyasilerin adaylık mevzusu cemaatten mi geçiyor diye düşünmeye başlayacağım. Bu geziler öyle kardeş şehir bilmem ne gezisi olmadığına göre, tekrar söylüyorum biri bana şu yurtdışı gezilerinin izahını yapsın bir zahmet.

Ya ispatlayın ya da susun! 
Silivri Belediyesinin arka bahçesinden pis kokular geliyormuş. Gıda bankasından erzak alan kadınlar istismar ediliyormuş. Yok efendim dikkat etsinler de gıda bankasını ahlak masası basmasınmış. Gıda bankası olayıda Çanta Huzurevi mevzusu gibi olmasınmış. Mışmış da mışmış. Allah aşkına elininiz de bir belge bir görüntü olmadan bu mevzuları ortalığa dökmek ve bunun üzerinden siyaset yapmak hangi siyasi edep ve ahlaka sığar. Siyaseti bel altı yapacaksanız inanın hepiniz zararlı çıkarsınız. Bırakın mışmışlarıbir kenara da  adam gibi siyaset yapın. Bizim bile kalemimizin yazmadığı bel altı mevzularının siz dedikodusunu üreterek yaparsanız olan hepinizi olacak haberiniz olsun. Ayrıca belediyenin arka bahçesinde pis kokular var diye iddia eden ve ortalığa yayan kişi çıksın iddiasını ispatlasın. İftira atarak yada bu şekilde bel altı vurarak hiç kimse bir yere varamaz. Ya çıkıp bu iddia ispatlanacak yada herkes susacak. Herkesin ailesi, çoluğu çocuğu var. Yazık… 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatma Sarıbıyık Yıldırım Arşivi