İktidara Geldiğimizde İslam'ı Yasaklayacağız

İktidara Geldiğimizde İslam'ı Yasaklayacağız
Almanya'da İslam karşıtı parti AfD'nin Thüringen Eyaleti Başkanı Björn Höcke, iktidara geldiklerinde Türkiye'ye talimat verip İslam'ı yasaklayacaklarını söyleyerek skandal sözlerine yenisini ekledi.
Yabancı ve İslam karşıtı parti AfD'li siyasetçi Björn Höcke, skandal sözlerini bir yenisini daha ekledi. Höcke, katıldığı bir toplantıda, iktidara geldiklerinde Türkiye'ye talimat verip İslam'ı yasaklayacaklarını söyledi.

YİNE SKANDAL SÖZLERE İMZA ATTI

 Almanya'da aşırı sağcı ve İslam karşıtı parti AfD'nin Thüringen Eyaleti Başkanı Björn Höcke, yine skandal sözlere imza attı.

Milliyetçi ve İslam karşıtı sözleriyle tanınan Höcke, AfD'nin cumartesi günü Eisleben'de düzenlediği toplantıya katıldı. Toplantıdaki konuşmasının bir bölümü Facebook'ta yayınlanan Höcke, kendisinin İslam düşmanı olmadığını, ancak İslam'ın da Avrupa'ya ait olmadığını söylüyor.

"BOĞAZ'A TALİMAT VEREREK İSLAM'I YASAKLAYACAĞIZ"

Höcke, "Şimdi iktidarda olmadığımız için bir şey yapamıyoruz ama iktidara geldiğimizde Boğaz'a talimat vererek İslam'ı yasaklayacağız" diyor.

SOYKIRIM ANITI İLE İLGİLİ SÖZLERİ DE BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Höcke, daha önce de Nazi rejiminin işlediği soykırım anısına Berlin'de dikilen soykırım anıtını utanç anıtı olarak nitelemiş ve büyük tepki çekmişti. Höcke'nin partiden ihracı gündeme gelmiş, ancak Höcke'yi ihraç etmek isteyen AfD eski Başkanı Frauke Petry, partiyi bırakmak zorunda kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.