Üç öğrencisiyle birlikte oldu 22 yıl ceza aldı

Üç öğrencisiyle birlikte oldu 22 yıl ceza aldı
2011'de 77 kişiyi öldüren Norveçli Andres Breivik'in genç öğretmenden bir yıl az ceza alması tepki çekti.
ABD’li İngilizce öğretmeni Jennifer Fichter, 17 yaşındaki üç erkek öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmek suçlamasıyla yargılandığı davada, 22 yıl hapse mahkûm edildi.
Florida Polk Bölge Mahkemesi’nde yapılan duruşmada, Fichter’ın reşit olmayan öğrencileriyle 37 kez cinsel ilişkiye girdiği belirtildi. İddiaya göre; 30 yaşındaki öğretmen, öğrencilerinden birinden hamile kalıp kürtaj yaptırdı.

Fichter, Nisan 2014’te, öğrencilerden birinin annesinin çocuğunun cep telefonundaki cinsel içerikli mesajları fark etmesiyle tutuklanmıştı. Söz konusu gençle sabahın erken saatlerinde buluşup otomobilinin durduğu otoparkta birlikte olduğu belirtilen Fichter, daha sonra suçunu itiraf etti ve çocuğa âşık olduğunu öne sürdü.
Tüm bu gelişmelerin ışığında soruşturma açılınca, iki erkek öğrencisiyle daha cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıkınca Fichter hakkında 37 suçtan dava açıldı.

RUSYA AYAKLANDI: ONU SERBEST BIRAKIN

Floridalı öğretmenin 22 yıl hapse mahkûm edilmesi Rusya'da adeta infial yarattı. Sputnik'in haberine göre; Rusça bir sosyal medya sitesi kullanıcıları, işlenen suç ile verilen ceza arasındaki orantısızlığa dikkat çekerek, Fichter'ın serbest bırakılmasını talep etti. Rusya, Ukrayna ve Belarus'tan kullanıcılar, Beyaz Saray'ın internet sitesinden yapılan "Jennifer Fichter'ı serbest bırakın" başlıklı dilekçeye imza vermeleri için meslektaşlarına çağrıda bulundu. Birçok kullanıcı, 2011'de 77 kişiyi öldüren Norveçli Andres Breivik'in genç öğretmenden bir yıl daha az ceza aldığını belirterek, ABD mahkemesinin kararına isyan etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.