Akgün,gününü okullarda geçirdi

Akgün,gününü okullarda geçirdi
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2014- 2015 Eğitim-Öğretim yılı başlamasıyla birlikte mesaisini ilçe genelindeki okullarda geçirdi.

Mimar Turgut Cansever ilköğretim okulunda gerçekleşen 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı açılış programının ardında bölge genelindeki okulları gezen Başkan Dr. Akgün, yeni eğitim ve öğretim yılında öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

“Önceliğimiz hep okul oldu.”

Açılış programında yaptığı konuşmada öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutlayan Başkan Akgün, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve onlara yol gösteren öğretmenlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Akgün, şöyle devam etti: “Büyükçekmece belediyesi olarak 25 yıldan bu yana hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle okul yapmaya devam ediyoruz. Her yıla bir okul sığdırarak eğitime katkı sağlamayı kendimize vazife edindik. Bizim önceliğimiz her zaman eğitim oldu. Ben ve ekibim bunun bilincinde olup yolumuzda devam edeceğiz. Ülkemizin büyümesi için daha aydın daha çağdaş ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ilerleyen gelecek oluşturacağız. ” 

“Bayrak direğinin yeri değişecek”

Törenden sonra Büyükçekmece’deki okulları gezen Başkan Dr. Akgün öğrenciler, veliler, öğretmenler ve okul yönelticilerine başarılar diledi. Gezdiği okullardaki her türlü eksiklikle ilgilenen Dr. Akgün eksikliklerin tamamlanması için çalışmalar başlattı. Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlköğretim Okulu, Güzelce Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ve Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni gezen Dr. Akgün öğrenci ve öğretmenlerin taleplerini dinledi.

Okul gezilerinde eksiklikleri tespit eden Başkan Akgün, bazen tebeşiri eline alarak gördüğü yanlışları düzeltti. Başkan Akgün, bu yıl hizmete giren Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde ki Atatürk büstüne ne yazılması gerektiğini ve bayrak direğinin yeni yerini tebeşirle çizerek teknik ekibine talimat verdi. Gezdiği okullarda öğretmen ve öğrencilerin taleplerini de dinleyen Başkan Akgün, “Amacımız kusursuz ve eksiksiz bir eğitim yılı geçirmek. Bu konuda üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız” ifadesini kullandı.

Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 7 derslikli bir okuldan 40 derslikli modern bir okula dönüştürüldüğünü hatırlatan Dr. Akgün, “burası Büyükçekmece’ye yakışan bir okul oldu” diye konuştu.     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.