“Amerika Lise Diploması İlk Kez Mektebim’de”

“Amerika Lise Diploması İlk Kez Mektebim’de”
Uluslararası alanda eğitim anlaşmalarıyla fark yaratan Mektebim, dünyanın birçok bölgesinde başarılarıyla tanınan eğitim kurumlarıyla işbirliği gerçekleştirmeye devam ediyor.

 Uluslararası Eğitim Ofisi’nin çalışmalarıyla anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyerek Franklin Virtual Schools ile eğitim de işbirliği için masaya oturan Mektebim, öğrencilerine Amerika Lise Diploması sahibi olma imkânı tanıyor.

 

Mektebim CEO’su Banu Gürün ve Franklin Virtual Schools CEO’su David Hooser arasında imzalanan anlaşmaya göre Mektebim’de lise eğitimine devam eden öğrenciler 2 yıl alacakları online eğitim sayesinde Amerika Lise Diploması sahibi olacak. Franklin Virtual Schools CEO’su David Hooser, anlaşmadan dolayı memnuniyetini belirterek yaptığı konuşmada diploma programının Türkiye’de ilk ve tek olarak Mektebim’de uygulanacağını söyledi. Bu diploma ile yurtdışındaki bütün üniversitelerin kapılarının Mektebim öğrencilerine açılacağını ve programa katılan öğrencilerin kariyer hayatlarına yön verme noktasında çok önemli bir adım atacaklarını belirten Hooser Türk öğrencilerin çok başarılı olacaklarına inandıklarını dile getirdi.

 

Bu protokol kapsamında lise öğrencileri eğitimlerine Mektebim'de devam ederken yalnızca 2 sene online eğitim ile Amerika Lise Diploması alabilecekler. Böylece öğrenciler, mezun olduklarında hem Türkiye'den hem de Amerika'dan Lise Diploması almaya hak kazanacaklar. 

 

“Dünya Bu Ağı Paylaşıyor”

30 yılı aşkın tecrübesi ile dünya çapında 50.000’den fazla aktif öğrenciye hizmet veren ve 1 milyondan fazla mezun öğrencisi bulunan Franklin Virtual Schools, %100 online olan sistem üzerinden video tabanlı, interaktif dersler ve çalışma materyalleri ile 300+ ders seçeneği sunacak. Accredited by SACS-CASI(Advanc-ED), BBB  A+ Rating, College Board gibi akreditasyonlara sahip olan eğitim programı Tayland, Vietnam, Mısır, Hindistan, İsrail, Rusya, Meksika ve Brezilya gibi ülkelerinde yer aldığı FVHS Uluslararası Ağ üzerinden gerçekleştirilecek. . Harvard, Princeton, Yale to California Schools Like Stanford, UCLA ve USC gibi önemli üniversitelere öğrenci gönderen program Mektebim öğrencilerine burs imkânı da sunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.