ANNE BABALAR MEZUN OLDU

ANNE BABALAR MEZUN OLDU
Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği Ana-Baba Okulu’nda 6 haftalık süren eğitimin ardından anne ve babalar sertifikalarını aldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da sertifika törenine katılarak, ebeveynlere ai
Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nce düzenlenen Ana-Baba Okulu’nda 6 hafta boyunca eğitim alan anne babalar sertifikalarını aldı. Çocuk psikolojisi, aile ilişkileri, aile içi kriz yönetimi gibi konularda eğitim alan ebeveynler, aynı zamanda hayatlarından kesitleri de paylaşarak, alanında uzman isimlerin konuşmacı olarak katıldığı seminerlerde çözüm önerilerini dinlediler.

Aile Yapısının Önemine Vurgu Yapıldı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katıldığı törende sertifikalar ebeveynlere teslim edildi. İmamoğlu, eğitimli olarak, doğru bilgiyle çocuk büyütmenin önemine vurgu yaptı, “Aile olarak sevgi ve saygı üzerine tesis edilmiş bir hayatımız olmalı. Ailelerin mutluluğu, bizim mutluluğumuz. Müdürlüğümüzün yaptığı bu faydalı çalışmalar ve çalışmalar sonundaki memnuniyet için tüm ekibi tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.