Anne-Babalara Sertifikaları Verildi

Anne-Babalara Sertifikaları Verildi
Avcılar Belediyesi tarafından ebeveynlerin bilinçlendirilmesine yönelik başlatılan “Anne-Baba Okulu”nda eğitimler tamamlandı. Eğitimi tamamlayan veliler için Firuzköy Kültür Evi’nde sertifika töreni düzenlendi.

Ailelerin sosyal ve kültürel gelişimlerini sağlamak, bireyleri huzurlu bir aile yaşamının temel şartları konusunda bilinçlendirmek, aile kurumunun güçlenmesi ve mutlu ailelerin sağlıklı nesiller yetiştirmesine katkıda bulunmak amacıyla başlatılan “Anne-Baba Okulu”nda eğitimler tamamlandı.

Her hafta farklı bir konunun işlendiği eğitimlerde, veliler davranışlarının çocuklara etkileri, çocuklara kural koyma, çocuklara verilecek cinsiyet eşitliği eğitimi, çocuklarda yemek yeme problemleri, onların TV ve teknolojiyle ilişkilerinin düzenlenmesi ve erken yaşta görülen davranış sorunları konularında eğitim ve danışmanlık hizmeti aldılar.

 

Başkan Dr. Toprak’tan Anne-Babalara Sertifika

 

Sertifika törenine katılan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Avcılar’da yaşayan her çocuğun bedensel sağlığı kadar ruh sağlığını da önemsediklerini belirterek; “Geleceğimiz olan çocuklarımız için ailelere ihtiyaç duyabilecekleri bilgileri önceden veriyoruz. Çocuklar anne ve babalarını davranışlarını taklit eder ve onlardan çok etkilenirler. Bu nedenle anne ve babalara aile içi ilişkilerinin nasıl olması gerektiği konusunda danışmanlık hizmeti sunarken, bir rehber niteliğinde hazırladığımız eğitim programımızla da onlara destek olmayı sürdürüyoruz. Bu tür eğitim projelerimiz devam edecek” dedi.

 

Çocuğu kaç yaşında olursa olsun, her ebeveynin ihtiyacı olan bilgileri içeren ‘Anne-Baba Okulu’ programında eğitim gören ailelere teşekkür eden Başkan Dr. Toprak Benli, eğitime katılan ailelere sertifikalarını takdim etti. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.