Annelere 'Bebek ve Uyku' semineri

Annelere 'Bebek ve Uyku' semineri
Büyükçekmece Belediyesi'nin anne ve anne adaylarına yönelik bilgilendirme seminerleri devam ediyor.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün: Anneler ne kadar bilgili, eğitimli olursa gelecek nesiller de o kadar iyi yetişir.

Annelerin ilgisi yoğun oldu

Büyükçekmece Belediyesi'nin Atatürk Kültür Merkez'inde gerçekleştirdiği "Bebek ve Uyku Semineri"ne annelerin ilgisi yoğun oldu. Konunun uzmanı, 0-5 yaş uyku danışmanı Sinem Gerger Akınal, iyi uykunun anne ve çocuk için önemine değinirken hem ebeveynin, hem de bebeğin kaliteli gece uykusu için yapılması gerekenleri anlattı. Semineri oldukça yararlı bulan anneler Büyükçekmece Belediyesi'ne teşekkür etti. Seminere Büyükçekmece Belediyesi Başkan yardımcısı Serap Erdil'de katıldı. seminerden sonra konuşmacı 0-5 yaş uyku danışmanı Sinem Gerger Akına'a çiçek takdim etti

"Seminerleri sürdüreceğiz"

Anne ve bebek sağlığının önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Annelerin iyi ve doğru eğitim almaları bebeklerini sağlıklı olarak büyümeleri açısından önemli. Bir canlıyı dünyaya getirmenin heyecanını yaşayan anneler, ne kadar bilgili, eğitimli olursa gelecek nesiller de o kadar iyi yetişir. Biz de Büyükçekmeceli anneler ve bebekleri için sağlık ve eğitim seminerlerini sürdüreceğiz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.