Avcılar Belediyesi'nden MEB onaylı sertifika

Avcılar Belediyesi'nden MEB onaylı sertifika
Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi ve Kent Evlerinde, Avcılar’da yaşayan çocuğundan yaşlısına, 7’den 77’ye herkes için ücretsiz eğitim vermeye devam ediyor.
Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi, Halk Oyunlarından Türk Sanat Müziği Korosuna, YGS-LYS hazırlık kurslarından enstrüman eğitimlerine varana kadar birçok alanda verdiği eğitimlerle ön plana çıkmaya devam ediyor.

Avcılar Belediyesi Kent Evleri ve Kültür Merkezinde ücretsiz eğitimden faydalanan farklı yaş grubundan öğrenciler ise, aldıkları eğitimlerle lise ve üniversitelerde, gerek Konservatuar alanında gerekse farklı alanlarda bölümler kazanarak Belediyenin vermiş olduğu ücretsiz eğitimin öneminin altını çizmeye devam ediyorlar.

Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi Başkan Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde bir yeniliğin altına daha imzasını atmış, Bilgisayar ve Yabancı Dil Kurslarını Milli Eğitim onaylı hale getirmişti.
BAŞKAN TOPRAK’A TEŞEKKÜR

Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi, Milli Eğitim onaylı sertifika almaya hak kazanan ilk mezunlarına sertifikalarını verdi.
Bilgisayar ve Yabancı Dil eğitimi alıp mezun olan kursiyerler Milli Eğitim onaylı sertifikalarını alırken, Başkan Toprak’a yaptığı başarılı çalışmalarından ve eğitime verdiği değerden ötürü teşekkürlerini iletti. Bilgisayar sertifikası almaya hak kazanan kursiyerler öncelikle bir bilgisayarı genel olarak öğrenirken, Word, Exсel, Access, Explоrer gibi programları da etkin şekilde kullanabiliyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.