Avcılar Belediyesi Ücretsiz Kurs Kayıtları Başladı

Avcılar Belediyesi Ücretsiz Kurs Kayıtları Başladı
Avcılar Belediye’sinin her yıl binlerce kursiyere eğitim imkânı sağlayan 2015 yaz dönemi ücretsiz kurs kayıtları başladı.
Avcılar Belediyesi Kültür ve Kent Merkezleri’nde yaklaşık 25 alanda başlayacak olan (Bağlama, Gitar, keman, Türk Halk Müziği koro, Türk Sanat Müziği koro, halk oyunları, modern dans, tiyatro drama, heykel, resim, bale, el-işi ve kurdela sanatı, rölyef, İngilizce, Almanca, Bulgarca, Matematik, Bilgisayar, Autocad, Photoshop, 3D Studio Max, Bilgisayarlı muhasebe, Web tasarım, Microfort Office,) kurslar, ücretsiz olarak halkın hizmetine sunulacak.
 
Vatandaşlar, kurslarla ilgili detaylı bilgiyi, Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nden (0 212 509 90 55) numaralı telefondan öğrenebilecek.
 
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “ Her kesimden kursiyerlere çağın gereği olan bilgilerle, kültür, sanat ve eğitim alanlarında sunduğumuz ücretsiz kurslarımız bu yılda devam ediyor. Kültür ve Kent Merkezlerimizde sunulacak olan kurslarımızla Avcılarlıların eğitim, iş yaşamının yanı sıra, kişisel gelişimlerine de katkı sunmak istiyoruz” dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.