Avcılar Eğitimle Büyüyecek

Avcılar Eğitimle Büyüyecek
Avcılar Belediyesi ilköğretim öğrenci ve öğretmenlerine derslerde destek olmak amacıyla hazırladığı “İnteraktif Eğitim Sistemi”ni hizmete sundu.
Avcılar Belediyesi ilköğretim öğrenci ve öğretmenlerine derslerde destek olmak amacıyla hazırladığı “İnteraktif Eğitim Sistemi”ni hizmete sundu. Yeni öğretim müfredatına uygun, internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli program ile öğrenciler ve öğretmenler çok sayıda kaynaktan faydalanabilecek. 

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Avcılar Belediyesi tarafından Avcılar’da eğitim gören öğrenciler ve eğitim veren öğretmenler için www.avcilaregitim.org sitesini hazırladıklarını belirtti. 

Başkan Dr. Handan Toprak Benli, “İnteraktif Eğitim Sistemine girebilmek için aktivasyon kartları tasarladık. Öğrenciler ve öğretmenlerimiz web sitesine üye olabilmek için öncelikle okullarında dağıtılacak aktivasyon kartını alacaklar. Daha sonra üye olup yararlanmaya başlayabilecekler. Bu site üzerinden interaktif testler çözebilecekler. Uygulama sayesinde öğrenciler anlatılan konuları siteden tekrar edip, yine sitede sözlük, ansiklopedi gibi sadece üyelere açık olan ve kütüphanede yer alan kaynaklardan yararlanabilecekler. Avcılar’da uygulamaya sunduğumuz bu proje ile ilköğretim birinci sınıftan sekizinci sınıfa kadar tüm öğrencilerimiz, ilkokul ve ortaokulda görevli öğretmenlerimiz ile eğitim yöneticilerimize destek sunmayı amaçlıyoruz” dedi. 

Avcılar Belediyesi tarafından ilçedeki okullar ziyaret edilerek, öğrenci ve öğretmenlere “İnteraktif Eğitim Sistemine” girebilmek için aktivasyon kartları ücretsiz olarak dağıtılacak. İnteraktif Eğitim Sistemi hakkında ayrıntılı bilgiye www.avcilaregitim.org adresinden ulaşılabilir.

Avcılar Belediyesi İnteraktif Eğitim Sistemi Nedir?
Avcılar Belediyesi İnteraktif Eğitim Sistemi; ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazırlanmış, yeni öğretim müfredatına uygun, internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır.

Avcılar Belediyesi İnteraktif Eğitim Sistemi’ni Kimler Kullanıyor?
İlköğretim birinci sınıftan sekizinci sınıfa kadar tüm öğrenciler, ilkokul ve ortaokulda görevli öğretmenler ile eğitim yöneticileri kullanır.

Avcılar Belediyesi İnteraktif Eğitim Sistemi Nasıl Kullanılır?
İnternet bağlantısı olan her yerden kullanıcı adı ve şifresi girilerek kullanılır. Avcılar Belediyesi İnteraktif Eğitim Sistemin’den yararlanmak için internet bağlantısı olan bir bilgisayar yeterlidir. Avcılar Belediyesi İnteraktif Eğitim Sistemi herhangi bir bilgisayar kurulumu veya CD gerektirmez. Yapılması gereken tek şey, www.avcilaregitim.org adresine girerek üye olmaktır.

Avcılar Belediyesi İnteraktif Eğitim Sistemi’nin Öğrenciye Katkısı Nedir?
Avcılar Belediyesi İnteraktif Eğitim Sistemi’nin tüm içeriğini, istediği zaman, istediği kadar, dinleyebilir, okuyabilir, çalışabilir ya da çözebilir.  Sesli konu anlatımları sayesinde temayı-konuyu daha iyi anlar.   Görsel kalitesi yüksek eğitsel oyun ve etkinlikler bilgileri pekiştirir, öğrenmenin kalıcı olmasını sağlar. Yeni sınav sistemine uygun sorularla sınavlara tam olarak hazırlanır.  Öğrencinin iletişim kurma, araştırma yapma, bilgiye ulaşma ve paylaşma becerisini geliştirir.  Kendi kendine öğrenme yeteneğini, yaratıcılığını ve öz güvenini artırır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum