BAŞTAN YARATTILAR

BAŞTAN YARATTILAR
Büyükçekmece Tepecik Kiptaş İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mimar Turgut Cansever İlköğretim Okulunda son bir yılda yaptığı başarılı çalışmalarla herkesin beğenisini kazanıyor.

 Öncelikle okulun fiziki yetersizlikleri son sürat katılımcı hayırsever paydaşların da yardımıyla düzenli hale getiren Okul Müdürü Tayfun Şimşek, buraya katkı sunanlara teşekkür etmeden geçemedi. Bunlar engelli rampası yapımı, kurumumuz çok geniş okul bahçesinin çimlendirme, çiçeklendirme ve peyzaj çalışmaları, okul ana bahçesinin sportif materyallerle donatılması, ana sınıfı ve 1. sınıflara okul içinde oyun parkları açılması, bahçe satrancı, sergi salonu açılması, çok yakında İstanbul Büyükşehir Belediyesi kanalıyla projesi onaylanan büyük bir konferans binası ve kültür merkezi yaptırılması, yine okulun “Okullar Hayat Olsun” Proje kapsamına kabul edilmesiyle bölge insanının yoğun ilgi göstermesi ve daha bir sürü proje, Konu ile ilgili görüştüğümüz okulun bu çalışmalarında başında bulunan eğitim yöneticisi Tayfun Şimşek, duygularını şöyle dile getirdi, “Bu güzide okulun ve paydaşlarının tek hedefinin öncelikle bölgenin en kaliteli okulu olma yolunda sağlam adımlar atması ve doğal olarak da geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin en kaliteli şekilde eğitim almalarının sağlanması olduğunu düşünüyorum” dedi.



Şimşek, Kurum kültürlerinin 'SAYGI', hedeflerinin ise başarılı ve mutlu öğrenciler yetiştirmek olduğunu belirterek, tüm çalışmalarda yanlarında olan başta öğretmenler ve hayırsever kişi ve kuruluşlara teşekkür etti. Tayfun Şimşek, 10 yılda yapılamayacak olan işleri ve düzenlemeyi bir yıla sığdırıp öğrencilerini bu güzel ortama aşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Güçlü öğretmen kadrosuyla ellerinden gelen eğitimi öğrencilere sunmaya gayret göstermeye devam edeceklerini söyleyen Tayfun Şimşek, Bölgede sayılı okullar arasında ilk sırayı alabilme adına daha yapacakları bir dolu güzelliklerin olacağını söyledi. Bununla ilgili yapılacak çalışmaları yakın zamanda basın ile birlikte paylaşacağını belirten Şimşek, şunları söyledi.




“Eğitimde (1) numara olabilmek için bizler üzerimize düşeni ekip olarak fazlasıyla yapacağız ve buna ek olarak ta hayırseverlerin de desteği olduğunda hedefimize ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşayacağız” dedi. Okul Müdürü Tayfun Şimşek, bir anlamda hayırseverleri de bu yapının içerisine çekmeye gayret gösterdiklerini söylemeden geçemedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.