Beşiktaş Belediyesi’nden öğrencilere burs desteği

Beşiktaş Belediyesi’nden öğrencilere burs desteği
Beşiktaş Belediyesi ile Şişli Meslek Yüksekokulu arasında işbirliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokolle öğrencilere, staj ve burs desteği sağlandı.


Beşiktaş Belediyesi ile Şişli Meslek Yüksekokulu arasında belediye başkanlık binasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol törenine Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Şişli Meslek Yüksek Okulu Rektörü Aynur Aydın, akademisyenler, öğrenciler katıldı. İmzalanan protokolle meslek yüksekokulunda bankacılık, sigortacılık, adalet, fizyoterapi, radyoterapi ve anestezi bölümlerinde okuyan öğrenciler stajlarını başkanlık binasında yapabilme şansını yakaladı. Aynı zamanda Başkan Hazinedar, öğrencilerin staj karşılığı burs alacağını söyledi.

"ÖĞRENCİLERİN GELECEĞİNİ BİRLİKTE PLANLIYORUZ’’

Bütün üniversitelerle işbirliği protokolü yapmak istediklerini söyleyen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, “Bölümleri ve branşları ve Beşiktaş’ın taleplerine uygun öğrenciler olması münasebetiyle belediye olarak Şişli Meslek Yüksekokulu yetkilileriyle bir protokol imzaladık. Beşiktaş İstanbul’un kalbi dolayısı ile çok fazla sayıda kalifiye elemana ihtiyacı da var. Bu proje ile özellikle 4 yıllık okullardan değil meslek liselerinden ve meslek yüksekokullarından özel elemanlar yetiştirmeyi hedefliyoruz. Biz staj imkanında aracılık yapıyoruz, burs veriyoruz. Bu protokolle öğrencilerin geleceğini birlikte hazırlıyoruz’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.