BEYKAM AKADEMİ EĞİTİMLERE BAŞLADI

BEYKAM AKADEMİ EĞİTİMLERE BAŞLADI
İş dünyasının ihtiyaç duyduğu meslekleri gençlere, iş arayan vatandaşlara kazandırmak adına Beylikdüzü Belediyesi önemli bir adım attı. Beylikdüzü Kariyer Merkezi çatısı altında kurulan BEYKAM Akademi’de mesleki eğitim kursları başladı. İşsizlikle mücadel

Yaşanabilir Beylikdüzü vizyonunun, önemli bir parçası olan işsizlikle mücadele adına, Beylikdüzü Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Beylikdüzü Kariyer Merkezi (BEYKAM), iş gücünün bilgi ve beceri eksikliğini gidermek, ilgi ve yeteneklerine uygun eğitimler almasını sağlamak, doğru çalışma alışkanlıkları kazandırmak amacıyla bir akademi kurdu. BEYKAM Akademi, iş arayan vatandaşlara uzmanlarla yol gösterirken, iş dünyasının da rekabetçiliğini desteklemiş olacak.

İşsizlikle mücadele etme anlamında yürütülen titiz çalışmalara iş arayanların niteliklerini arttırarak katkı sunan BEYKAM Akademi’de kurslar, özellikle bir yandan genç nüfusa başarılı bir kariyer yolu açmak, diğer yandan ekonomiye nitelikli insan kaynağı yetiştirmek üzere kurgulandı.

İlk Eğitimler Başladı

Akademide, ilçede sektör temsilcilerinin nabzı tutularak tespit edilen nitelikli işgücü açığı doğrultusunda 35 meslekte eğitim verilmesi planlanıyor. Bu kapsamda BEYKAM Akademi ilk olarak, İMEDDER Akademi işbirliğiyle Serigrafi, Masaüstü Yayıncılık, Photoshop Uzmanlığı alanlarında olmak üzere eğitimlerine başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.